Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Március 07. 08:30, szerda | Helyi sport
Forrás: Nyugathír/Origo

Megegyeztek? Martin jönne Győrbe, spanyol klubjánál már fizetést sem kap

Megegyeztek? Martin jönne Győrbe, spanyol klubjánál már fizetést sem kap

Az origo információi szerint megegyezett a Győri Audi ETO KC a spanyol Itxako Navarra edzőjével, így Ambros Martin irányítja a következő szezonban Görbiczék csapatát.

Az origo úgy tudja, a spanyol kézilabda csapat játékosai és edzői hónapok óta nem kaptak fizetést, legutóbb már a nyilvánossághoz fordultak, hogy jelezzék a helyzet tarthatatlanságát.

A vezetők ezzel szemben átmeneti likviditási gondokról beszélnek és azt remélik, szponzori segítséggel megoldják a problémákat.

A csapat edzője, Ambros Martín korábban már jelezte, a szezon végén távozik az együttestől. Információnk szerint a Győr nemcsak tárgyal, de meg is egyezett már vele a folytatásról, ám ezt addig nem hozhatja nyilvánosságra, amíg az Itxako versenyben van a Bajnokok Ligájában.

Az Itxako jelenleg a BL-középdöntő I. csoportjában a Győr, a Midtjylland és a Larvik mögött a negyedik helyen áll, ám ha a norvégok nem nyernek a magyar bajnok ellen az utolsó mérkőzésen, úgy a spanyol csapat kiharcolhatja a dánok ellen az elődöntőbe jutást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése