Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 14. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: HírTV

Meggyűlt a baja a póthajgyártó céggel Paris Hiltonnak

Meggyűlt a baja a póthajgyártó céggel Paris Hiltonnak

Pert indított Paris Hilton ellen egy póthajakat készítő cég, mert állításuk szerint Hilton megszegte a velük kötött szerződést és a konkurencia műtincseit hordta még 2008-ban – közölte csütörtökön a BBC. A Hairtech International s

A Hairtech International szerint Paris Hilton vállalta a szerződésben, hogy az ő termékeiket hordja és reklámozza. Mivel megszegte a megállapodást, a cég szerint 35 millió dolláros, vagyis több mint hét és fél milliárd forintos káruk keletkezett. A Hairtech International szerint ez az összeg tízszer nagyobb, mint amennyit Hilton kapott a szerződésért cserébe.

 
A perlő cég azt is állítja, hogy a celeb nem vett részt a cég 2007-es marketingkampányában, mivel akkor 23 napon át börtönben volt, és ezzel 6,6 milliós dollárt vesztett a Hairtech International. Paris Hilton azért volt börtönben, mert megszegte a gondatlan vezetésért kiszabott próbaidős szabadon bocsátás feltételeit, és kétszer is úgy ült volánhoz, hogy a bíróság korábban bevonta a vezetői engedélyét.

 

 

 

Paris Hilton nem először kerül szembe olyan céggel, amellyel szerződést kötött. 2008 beperelték a National Lampoon's Pledge This! című film producerei, mert szerintük a szerződéstől eltérően nem megfelelően reklámozta a komédiát. Ebben a több millió dolláros kártérítési ügyben még nem született jogerős ítélet.
(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült