Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Március 11. 11:10, hétfő | Bulvár
Forrás: kisalfold.hu

Meghalt Cipő

Meghalt Cipő

Cipő ma hajnalban elhunyt. A hírt a zenekar jelentette be hivatalos Facebook oldalán.

Az énekes február 14-én került kórházba és a sikeres újraélesztést követően harmadfokú kómába került. Március 10-én úgy tűnt, életjeleket kezdett adni, és önállóan is képes volt lélegezni, ezért is érte váratlanul a családot és a barátait a halálhír.

De hiába reménykedtek abban, felébred. Három hét kóma után Cipő elkezdett életjeleket adni magáról. Egyre többet volt nyitva a szeme, nézelődőtt, mozogtak a végtagjai, és akár órákat is képes volt eltölteni a lélegeztetőgép segítsége nélkül.

Cipő, polgári nevén Bódi László, saját életét egy interjúban úgy összegezte: harmonikus elégedetlenségben telt. Magát paprikajancsi-alakként definiálta, és mindig hangsúlyozta, nem szeret élni. Egyetlen egy dologban volt biztos, aludni szeretett és a barátaival lenni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.