Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Március 11. 11:10, hétfő | Bulvár
Forrás: kisalfold.hu

Meghalt Cipő

Meghalt Cipő

Cipő ma hajnalban elhunyt. A hírt a zenekar jelentette be hivatalos Facebook oldalán.

Az énekes február 14-én került kórházba és a sikeres újraélesztést követően harmadfokú kómába került. Március 10-én úgy tűnt, életjeleket kezdett adni, és önállóan is képes volt lélegezni, ezért is érte váratlanul a családot és a barátait a halálhír.

De hiába reménykedtek abban, felébred. Három hét kóma után Cipő elkezdett életjeleket adni magáról. Egyre többet volt nyitva a szeme, nézelődőtt, mozogtak a végtagjai, és akár órákat is képes volt eltölteni a lélegeztetőgép segítsége nélkül.

Cipő, polgári nevén Bódi László, saját életét egy interjúban úgy összegezte: harmonikus elégedetlenségben telt. Magát paprikajancsi-alakként definiálta, és mindig hangsúlyozta, nem szeret élni. Egyetlen egy dologban volt biztos, aludni szeretett és a barátaival lenni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.