Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2014. Április 26. 17:27, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

Meghalt egy munkás a debreceni Nagyerdei Stadionnál

Meghalt egy munkás a debreceni Nagyerdei Stadionnál

Meghalt egy építőmunkás szombat reggel a debreceni Nagyerdei Stadionnál - közölte a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. kommunikációs vezetője az MTI-vel.

Krecz Tibor tájékoztatása szerint a tetőfedést készítő cég alpinista munkása 15 méter magasból zuhant le, és azonnal meghalt.
A 41 éves miskolci férfi tapasztalt ipari alpinista és szakképzett szerelő volt, aki társaival együtt szombaton apróbb garanciális javításokat végzett a Nagyerdei Stadion tetőszerkezetén - ismertette a kommunikációs vezető.
Krecz Tibor az MTI-nek elmondta, a baleset körülményeit több hatóság, köztük a munkavédelmi szervezet is vizsgálja. A vizsgálat elsősorban arra irányul, hogy a tetőszerkezeten dolgozók betartották-e maradéktalanul a munkavédelmi előírásokat.

Címkék: Baleset-munkahelyi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott

2024. Augusztus 09. 08:06, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek a lányát kádba fojtó nővel és élettársával szemben

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nő és annak élettársa ellen, akik vízbe fojtották a nő fogyatékkal élő lányát egy Nyírbátor közeli településen.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús