Városlista
2023. március 31, péntek - Árpád, Benjámin, Benő

Hírek

2010. Január 04. 13:50, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Meghalt a fiatal rocksztár

Meghalt a fiatal rocksztár

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a modern rock egyik legkiemelkedőbb alakja, az Avenged Sevenfold dobosa, Jimmy Sullivan. Rosszul végződött az előző év a rock rajongók számára, miután a rendkívül sikeres Avenged Sevenfold dobosa meghalt. A mi

Élettelen testére csak reggel talált rá felesége, Leana Silver. A kiérkező mentőknek már esélyük sem volt segíteni a fiatal zenészen. A The Rev becenévre hallgató rocker tragikus halálát valamilyen rejtélyes szervi rendellenesség okozta, amit a család nem akart megnevezni. De az biztos, hogy a szóbeszédekkel ellentétben nem drog vagy alkohol okozta a vesztét.

Sullivan kitaposta a sztárzenészek ranglétráját, és egy gimis hobbi bandából a modern rock egyik legismertebb csapatának lett a tagja. Az Avenged Sevenfolddal több arany- és platinalemezt is készített, a Bat Country című daluk pedig rekordot döntött az MTV játszási listáján. Emellett Rev gyakran vendégszerepelt kortárs együttesek - mint a Nicole Richie vőlegénye által vezetett Good Charlotte - korongjain is.Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 30. 12:01, csütörtök | Bulvár

Kutyája vezette a gazdájához a mentőket

Dorka több száz méteren keresztül vezette a mentőautót, a magatehetetlenül fekvő gazdájához.

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.