Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Január 04. 13:50, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Meghalt a fiatal rocksztár

Meghalt a fiatal rocksztár

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a modern rock egyik legkiemelkedőbb alakja, az Avenged Sevenfold dobosa, Jimmy Sullivan. Rosszul végződött az előző év a rock rajongók számára, miután a rendkívül sikeres Avenged Sevenfold dobosa meghalt. A mi

Élettelen testére csak reggel talált rá felesége, Leana Silver. A kiérkező mentőknek már esélyük sem volt segíteni a fiatal zenészen. A The Rev becenévre hallgató rocker tragikus halálát valamilyen rejtélyes szervi rendellenesség okozta, amit a család nem akart megnevezni. De az biztos, hogy a szóbeszédekkel ellentétben nem drog vagy alkohol okozta a vesztét.

Sullivan kitaposta a sztárzenészek ranglétráját, és egy gimis hobbi bandából a modern rock egyik legismertebb csapatának lett a tagja. Az Avenged Sevenfolddal több arany- és platinalemezt is készített, a Bat Country című daluk pedig rekordot döntött az MTV játszási listáján. Emellett Rev gyakran vendégszerepelt kortárs együttesek - mint a Nicole Richie vőlegénye által vezetett Good Charlotte - korongjain is.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.