Városlista
2021. szeptember 18, szombat - Diána

Hírek

2010. Január 15. 07:31, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Meghalt a tragikus sorsú énekes

Meghalt a tragikus sorsú énekes

A lebénult lábai nem tudták visszatartani a színpadtól az r'n'b egyik legnagyobb csillagát, Teddy Pendergrasst, de a ráknak sikerült legyőznie. Talán a hetvenes években fért meg utoljára sikeresen annyi zenei stílus, mint mostanság - így r

Ekkoriban tűnt fel az r'n'b egyik legnagyobb csillaga Teddy Pendergrass, akinek a hangjától a nőkről lecsúszott a bugyi, és rengeteg gyerek fogant ő dalaira. Olyan máig ismert slágereket köszönhetünk neki, mint az I Don't Love You Anymore, a Blue Notes tagjaként előadott If You Don't Know Me by Now.

Ennek a fantasztikusan induló karriernek csaknem véget vetett egy szörnyű autóbaleset 1982-ben, aminek következtében Teddy kerekesszékbe került. A legendás énekest azonban nem gátolta meg a folytatásban, hogy deréktól lefelé megbénult. Legnagyobb számait ezután írta, és a közönsége még hálásabb volt neki a koncerteken.

A betegségek azonban a későbbiekben sem kerülték el, és nemrég vastagbél rákja miatt kellett megműteni. A legyengült szervezete azonban nem tudott megfelelően rehabilitálódni, és az operáció utáni komplikációkba belehalt ötvenkilenc évesen. Családja és imádói mellet, az a rengeteg zenész - KanYe Westtől Patti Labelle-ig - gyászolja, akik feldolgozták szerzeményeit az évtizedek során.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.

2021. Szeptember 14. 18:59, kedd | Bulvár

A sportolás fontosságát hirdeti a Prémium Médiaválogatott

A Prémium Médiaválogatott a mozgalmas nyár után izgalmas ősz elé néz.

2021. Szeptember 08. 12:00, szerda | Bulvár

Cseh Lászlóról nevezik el a törökbálinti uszodát

Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes úszóról nevezik el a törökbálinti uszodát, az ehhez szükséges hozzájáruló nyilatkozatot kedd este ünnepélyes keretek között írták alá a Törökbálint Sportközpontban.

2021. Szeptember 07. 08:36, kedd | Bulvár

Magyarországon forgat Bille August Oscar-díjas filmrendező

Magyarországon forgatja Kysset (The kiss) című legújabb filmje lovas és háborús jeleneteit Bille August Oscar-díjas dán filmrendező, aki ezúttal szerelmi történetet visz vászonra.