Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2011. Január 24. 14:29, hétfő | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Meghalt egy magyar orvos Thaiföldön

Meghalt egy magyar orvos Thaiföldön

Valószínűleg vízbe fulladt egy magyar orvos Thaiföldön, Phuket szigetének nyugati részén - írja a helyi média. A 42 éves doktor holttestére helyi idő szerint vasárnap reggel találtak rá az egyik elegáns szálloda fürdőmedencéjében, K

A helyi rendőrség közlése szerint a 30 fős orvoscsoport előző éjszaka érkezett a fürdőhelyre. A szállodai alkalmazottak szerint az úszómedence zárva volt, de a csoport néhány tagja mégis úgy döntött, hogy éjszakai fürdőzésre indul. A sötétben valószínűleg nem vették észre, hogy társuk bajba került, a férfi holttestét reggel találták meg. A rendőrség úgy tudja, a csoport tagjai már értesítették az esetről a férfi hozzátartozóit, a hatóság hétfőn keresi meg a magyar nagykövetséget.

A 42 éves magyar orvos holttestét Phuket Citybe vitték, ahol előboncolást végeztek rajta a helyi kórházban. Nemzetközi előírásoknak megfelelő teljes boncolást azonban csak a fővárosban, Bangkokban végeznek, de csak a kérelmező költségére.

phuketwan.com / Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.