Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2018. Január 07. 07:44, vasárnap | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Meghan Markle erről a hagyományról nem volt hajlandó lemondani

Meghan Markle erről a hagyományról nem volt hajlandó lemondani

Brit királyi esküvő ide vagy oda, a színésznő vőlegénye támogatásával már eldöntötte a menyegző egyik fontos kérdését.

A 36 éves amerikai színésznő gőzerővel dolgozik a májusi esküvőjén, ahol a hírek szerint nem más, mint édesanyja, Doria Ragland kíséri majd az oltár elé. A királyi esküvőktől rendhagyóbb lesz Harry herceg és kedvese nagy napja, ezt már akkor lehetett sejteni, amikor bejelentették eljegyzésüket.

Semmi sem a megszokott mederben zajlik és most nem arra gondolunk, hogy ő volt az első olyan jövendőbeli, aki házassága előtt részt vehetett a királynő karácsonyi hétvégéjén. A decemberben megjelent eljegyzési fotóktól, a fél év alatt gyorsan összehozott esküvőig semmi sem rendhagyó. Ahogyan a lánybúcsú sem ígérkezik annak…

Meghan már a koszorúslányok kiválasztásán is túl van és a pletykák szerint a brit hagyományokkal ellentétben nem fő koszorúslányt választott, hanem tanút, ahogyan Harry is erre a szerepre kérte fel bátyját, Vilmos herceget.
Bár a leendő hercegné még nem jelentette be választását, valószínűleg stílustanácsadó barátnője, Jessica Mulroney, a színésznő Priyanka Chopra és a Brilliáns elmék-beli kolléganője, Sarah Rafferty hármasából kerül ki a “győztes”.

Kép:usmagazine.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.