Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Március 04. 16:50, hétfő | Belföld

Megharaptak egy nőt a budapesti villamoson

Megharaptak egy nőt a budapesti villamoson

Ki akarta nyitni az ablakot egy nő a budapesti 17-es villamoson. Ezen egy férfi annyira bedühödött, hogy megharapta a nőt.

A budapesti 17-es villamos Lukács fürdő megállójánál megharaptak egy nőt, aki ki akarta nyitni az ablakot – írja a Blikk.

A portál úgy tudja, hogy ezt egy férfi nehezményezte, a szóváltás pedig harapásig fajult. Azt írják, együtt leszálltak a villamosról, a férfi még ott is lökdöste a nőt, majd elmenekült. A nőhöz mentőt hívtak, szerencsére nem történt komoly baja.

A portál megkereste a BRFK-t, akik elmondták, hogy garázdaság miatt indítottak eljárást.

Forrás: life.hu

Kép: MTI/Jászai Csaba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Belföld

Másodfokú hőségriasztás lép életbe péntektől vasárnapig

Meghosszabbítja, de harmadfokról másodfokra módosítja a hőségriasztást az ország egész területén az országos tisztifőorvos péntektől vasárnap éjfélig

2024. Július 18. 07:48, csütörtök | Belföld

Bemutatták a Ganz elektromos midibuszát

Bemutatták szerdán Budapesten a cseh-magyar koprodukcióban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát - közölte a magyar gyártó az MTI-vel.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.