Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Június 11. 08:41, kedd | Bulvár
Forrás: blikk.hu

Megijedt a szextől, ezért vágta ketté áldozatát

Megijedt a szextől, ezért vágta ketté áldozatát

Budapest - Meg akarta őt erőszakolni, önvédelemből gyilkolta meg M. Zoltán egy baltával és egy késsel Sz. Sándort – úgy tudjuk, ezt állította kihallgatásán M. Zoltán, a Jász utcai darabolós gyilkosság gyanúsítottja.

Úgy tudjuk, M. Zoltán az Oktogon környékén ismerkedett meg későbbi áldozatával. A fiatal férfi és a köpcös Sz. Sándor hamar jó barátságba kerültek, így eldöntötték, hogy elmennek a Stadionok közelébe meginni egy korsó sört. Ekkor még csak – állítólag – a fociról esett szó, így M. Zoltán mit sem sejtve meghívta magához újdonsült cimboráját.

– Még péntek este fél tizenegykor bekopogott hozzánk a fiunk, de egy szóval sem említette, hogy vendége van – mondta M. Zoltán édesapja, aki gyerekén ekkor még semmi furcsát nem vett észre.

Hogy mi történt a Jász utcai kis sufniban, azt egyelőre csak a gyanúsított elmondásából lehet tudni.

Eszerint a sötét fészerben Sz. Sándor váratlanul fogdosni kezdte őt, erőszakosan közeledett felé. Állítólag ettől undorodott meg M. Zoltán, aki nagy indulatában felkapott egy baltát, amivel felismerhetetlenségig szétverte a fejét, majd összeszurkálta áldozatát.

Cikk folytatása..

Címkék: gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.