Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Június 17. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Megint becsajozott a szoknyavadász színész

Megint becsajozott a szoknyavadász színész

Sean Penn nem élvezte sokáig az egyedüllétet, máris megtalálta Scarlett Johansson utódját.

Még két hete sincs, hogy Sean Penn villámgyorsan véget vetett Scarlett Johanssonnal való románcának, de már egy másik hölgynek csapja a szelet. A nőfaló Oscar-díjas sztár Garcelle Beauvais színésznővel randevúzgat mostanság. Bár ezt az érintettek nem hajlandóak megerősíteni. A New York rendőrei című sorozatból ismert haiti szépség azonban valahogy mindig ott tűnik fel, ahol Sean éppen elüti az idejét, és ezen alkalmakkor együtt is távoznak, egy kis romantikázást követően.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.