Városlista
2023. december 8, péntek - Mária

Hírek

2017. Június 18. 07:40, vasárnap | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Mégis igazat mondott nevéről és koráról a filmsztár - milliókat nyerhet a bíróságon

Mégis igazat mondott nevéről és koráról a filmsztár - milliókat nyerhet a bíróságon

A pontos összeget még nem állapították meg, de Rebel Wilson már így is nagyon boldog.

Rebel Wilson győzött, alaposan megkopaszthatja a Bauer Media kiadót, melynek több magazinja, köztük a Woman’s Day, Australian Women’s Weekly, NW and OK magazin 2015-ben összen nyolc cikkben állították azt a színésznőről, hogy hazudik személyazonosságáról.

A dús idomokkal megáldott Rebelről először a Woman’s Day magazin írta, hogy hazudott nevéről és koráról. A híresség valójában 36 éves és Melanie Elizabeth Bowndsnak hívják – szellőztették meg két évvel ezelőtt.

A pletykalap évkönyvfotókkal próbálta bizonyítani igazát, melyek sokakat meg is győztek. Az általuk lehozott képeken látható lány tényleg szakasztott úgy nézett ki, mint Wilson. A sztori szerint Melanie (Rebel Wilson) sosem volt osztályának bohóca, ahogyan azt ő korábban mesélte, iskolatársai még csak arra sem emlékeznek, hogy valaha elsütött akár egy viccet is.

A több hónapig tartó pert most megnyerte a Koszorúslányokból és a Pitch Perfectből ismert komika, aki ügyvédje, Justin Quill szerint 250 ezer dollárt is kaphat kárpótlásul, de ez akár több tíz millióra is rúghat.

Fotó: Rex Features

Címkék: per, Rebel Wilson

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.