Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. November 07. 12:31, csütörtök | Bulvár
Forrás: infogyor.hu/WK

Megjelent ByeAlex új klipje: ,,Mi ez a harisnya?”

Megjelent ByeAlex új klipje: ,,Mi ez a harisnya?”

November elején jelent meg ByeAlex vadonatúj videoklipje, Csóró itt minden hang címmel. A közel három perces videoklip egyszerű, kéthelyszínes, rövid cselekményen alapul. Ez nem is baj, hiszen van bőven elég csillogó-villogó klip, kevés értékes tartalommal.

A melankolikus dal az Eurovíziós Dalfesztivál idején született, amikor az énekes elkeseredett a róla kialakult vélemények miatt. Így ír erről a helyzetről blogjában: ,,Az első szövegsorok májusban jöttek; kint az Eurovízión. Tele volt a tököm – igen, mondjuk ki így! -, csalódott voltam az itthoniak miatt és egyéb gondjaim is akadtak, az egészségügyi-mentális problémáimtól kezdve egészen a személyes-baráti aggodalmakig. Úgy éreztem, hogy mindenkinek – akit szeretek – jobb, ha nem tart velem. Kicsit ezt szimbolizálja a dalban a „Jobb lesz, ha másnak élsz” sor. A „Csóró itt minden hang” pedig, az Eu Víziós időszak alatt történt keserűség szimbóluma; a meg nem értettségé. Illetve, úgy éreztem, hogy nem értenek, meg félreértenek. Most is sokszor érzem ezt. De vélhetően ti magatok is sokszor jártok hasonló szituációban nap, mint nap. Ehhez nem kell zenélni. Látom, hogy sokan értenek egyet velem, sokan értik a dalaimat és sokan azonosulnak ezekkel az érzésekkel, gondolatokkal.”

Az énekes ezzel a szöveggel posztolta rajongói oldalára a klipet: ,,Nem szoktam ilyet mondani, de elégedett vagyok ezzel a dallal.”Szóval ByeAlex elégedett, nézzük meg, mit mondanak a rajongók:

,,Kicsit szomorkás dal, és ez a hangulat a klipben is megjelenik(összeillenek),de igazán megfogott. Gyönyörű szép idő volt akkor,és ezek az őszi fények és levelek lenyűgözőek, az ódon gyártelep is. Rabul ejt a lágy dallam, különösen tetszik a gitárjáték, valamint a találó hümmögéses refrén részek is..:).Nagyszerű, még a rövid terjedelme ellenére is maximálisan kielégítő:D..nem hiányzik belőle semmi egyéb, hiszen így is,kerek egész! :D Hatalmas érzelem-hullám van benne.csak is gratulációóó ezerrel!!”

,,Nem rossz, de várnék valami fülbemászó refrént, kicsit rövidre sikerült ez a szám szerintem..”

,,Bármennyire is nem szeretem ByeAlexet és ezt az egész stílust, meg ezt a hipszter szir-szart ez a dal tetszik!”

,,Mi ez a harisnya?”

Neked mi a véleményed róla?
FORRÁSOK:
YOUTUBE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.