Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Február 03. 06:22, szerda | Belföld
Forrás: HírTV

Megjelent a felvételi tájékoztatók hivatalos kiegészítése

Megjelent a felvételi tájékoztatók hivatalos kiegészítése

Elérhető a felvételizők döntését segítő, vagyis a felsőoktatási intézmények képzési listáját tartalmazó Felsőoktatási felvételi tájékoztató - 2010. szeptemberben induló képzések - érettségizetteknek és diplomásoknak című k

A Felsőoktatási felvételi tájékoztató - 2010. szeptemberben induló képzések című kiadványok december 15-i megjelenését követően a felsőoktatási intézmények több új alapképzési, egységes, osztatlan és mesterképzési szak, illetve felsőfokú szakképzés indítására kaptak lehetőséget az akkreditációs folyamat elhúzódása miatt. Ezért azok az új képzések, jelentkezési lehetőségek, illetve egyes esetekben módosítások, amelyek a Tájékoztató köteteiből kimaradtak, a felvi.hu honlapján elérhető hivatalos kiegészítésben kaptak helyet.
Az Educatio Nonprofit Kft. felhívja a felvételizők figyelmét, hogy a Felvi honlapján elérhető kiegészítés csak a legszükségesebb és legalapvetőbb információkat tartalmazza, valamint az csak a kék könyvekként is ismert felvételi tájékoztatókban található meghirdetések szövegével együtt értelmezhető. A hivatalos kiegészítés ennek értelmében csak a Felsőoktatási felvételi tájékoztató - 2010. szeptemberben induló képzések - érettségizetteknek és diplomásoknak című kiadványokkal együtt alkot teljes értékű információforrást a felvételizők számára.
A kiegészítésben közölt információk a honlap intézményi meghirdetéseket tartalmazó oldalain is megtalálhatók, tehát az Egyetemek, főiskolák menüpontban is szerepelnek.
(www.edupress.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.