Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Január 02. 12:47, csütörtök | Belföld

Megkerült az év első pofátlan autósa

Megkerült az év első pofátlan autósa

A bpiautosok.hu tett közzé egy felvételt egy luxusterepjáróról, melynek vezetője gátlástalanul hajtott át két piros lámpán is, folyamatosan, az irányjelzés nélkül váltott sávot.

Az oldal azt írja, hogy rendőrség a Pofátlan(TAN)ításra című közlekedési akciójának ajánlják azt a fedélzeti kamerás felvételt, amelyet egyik olvasójuk küldött nekik. Ez alapján a rendőrség ugyanis hivatalból eljárást indíthat a KRESZ-t szándékosan megszegő, renitens autósok ellen.

2020 első napján készült Budapesten a megdöbbentő videó:

https://www.youtube.com/watch?v=G-XPN6CGRco&feature=youtu.be

A felvétel beküldője a Bécsi út – Szépvölgyi út kereszteződésétől kezdte rögzítette, hogy a fehér Audi sofőrje sorra szegte meg a közlekedési szabályokat. Ráadásul többször is felbukkan a város távolabbi pontjain is a renitens autós - írják a portálon.

Forrás: origo.hu

Kép: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.