Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Április 28. 07:00, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Megkéselte, majd kirabolta ismerősét

Megkéselte, majd kirabolta ismerősét

Meg akarta szerezni pénzét, ezért leszúrta alkalmi ismerősét egy 55 éves férfi Forráskúton. A szegedi és kisteleki rendőrök összehangolt munkájának eredményeként elfogták.

A rendőrségre kedden délelőtt érkezett bejelentés, hogy egy férfi hasi sérülésekkel jelentkezett orvosi ellátásra az egyik szegedi egészségügyi intézményben. Az elvégzett vizsgálatok során felmerült annak gyanúja, hogy a sérüléseket más okozhatta – közölte a rendőrség.

A sértett a kiérkező egyenruhásoknak elmondta, hogy egy nappal korábban alkalmi ismerőse egy pillangókéssel megszúrta, majd elvette több ezer forintját.

A szegedi rendőrök - figyelemmel az eset súlyosságára – a megyében lévő többi rendőrkapitányság bevonásával megkezdték a feltételezett elkövető felkutatását, valamint kézrekerítését.

Az elvégzett adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeként a külföldi férfit a bejelentéstől számított hét órán belül a kiadott személyleírás alapján elfogták Kisteleken.

A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását az ügyészségen.

A férfi ellen rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.