Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Január 04. 11:16, szerda | Kék hírek
Forrás: mti

Megkéselte saját testvérét egy szalkszentmártoni férfi

Megkéselte saját testvérét egy szalkszentmártoni férfi

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség egy 29 éves szalkszentmártoni férfi ellen, aki egy családi ünnepségen megkéselte a testvérét, tájékoztatta a vádhatóság szerdán az MTI-t.

A közlemény szerint a vádlott és bátyja 2016. március 27-én reggel apjuk szalkszentmártoni lakásában egy húsvéti családi ünnepségen vett részt, más rokonokkal együtt. Italozás közben vita alakult ki a sértett férfi és apja között. A veszekedésben a vádlott az apja pártját fogta, és mindketten ököllel ütötték az idősebb testvért, akit az apa egy sörösüveggel és egy szerszámmal is bántalmazott.

Ezután a sértett úgy döntött, hazamegy, szólt a gyermekeinek, hogy menjenek vele, ők azonban maradni akartak. Ebből újabb hangos vita alakult ki, a vádlott ismét kiabálni és dulakodni kezdett a bátyjával, majd tarkón ütötte testvérét. A bántalmazott férfi elvesztett az egyensúlyát, ekkor a vádlott a ruhájánál megragadva felállította és egy 22 centiméter pengehosszúságú késsel mellkason szúrta. A sértett összeesett, a férfit a vádlott az apjával közösen kihúzta az udvarra, majd értesítette a mentőket, akik a sérültet kórházba vitték.

Az életveszélyesen megsérült férfi életét a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg.

A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást, az ügyet a Kecskeméti Törvényszék tárgyalja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.