Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Március 21. 15:30, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Szol Zrt.

Megkezdték a távhődíjjal tartozók hálózati lekötését Győrben

Megkezdték a távhődíjjal tartozók hálózati lekötését Győrben

Megkezdte a távhődíjjal tartozó fogyasztók melegvíz-ellátásának felfüggesztését szerdán a győri városüzemeltetési társaság.

A Győr-Szol Zrt. egy hetejelentette be be az intézkedést, de elhanyagolható azok száma, akik ennek hatására rendezték hátralékukat. Mintegy 400 fogyasztónál mutattak ki 150 ezer forintot meghaladó tartozást. Ezzel az intézkedéssel a fizető lakókat szeretnék védeni.

A legnagyobb összegű tartozás a másfél millió forintot is meghaladta - ezt évek alatt halmozta fel az adós -, pedig az előzetes értesítés hatására jelentősen csökkent ez a szám; akadt, aki 1,3 milliós tartozást rendezett, hogy a lakását ne kössék le a hálózatról.

A lakástörvény alapján esetükben a társaság nemcsak bérletidíj-, hanem akár távhődíjtartozás esetén is felmondhatja a bérleti szerződést, és "erre várhatóan sor is fog kerülni" - mondta Ozsvárt Tamás a társaság szóvivője.

Címkék: Győr-Szol Zrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.