Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2013. Szeptember 04. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: ma.hu

Megkínozta, megölte és megfőzte a férjét

Megkínozta, megölte és megfőzte a férjét

Droggal kábította el az áldozatát.

Kegyetlen módon vetett véget férje életének egy nő Kínában, miután megelégelte, hogy a férfi akkor is erőszakoskodik vele, amikor ő nem akarja, sőt, a lányát is rendszeresen molesztálta.

Besétált a rendőrségre és közölte a nő, hogy megölte a férjét, de előtte kegyetlenül megkínozta - számolt be a Daily Mirror című lap. A kínai asszony azt mondta, hogy második férje rendszeresen molesztálta őt az akarata ellenére is, és kikezdett az előző férjétől született lányával, ezt elégelte meg és emiatt forralt szörnyű tervet.

No meg egy fazék vizet a kuktában, amivel három napon keresztül újra meg újra megkínozta a férfit, áldozata pedig azért nem tudott védekezni, mert a nő előzőleg bedrogozta őt. A három nap alatt többször durván meg is verte a férfit, majd amikor az belehalt a kínzásokba és a sérülésekbe, az asszony egy fűrésszel feldarabolta a testét és immár kisebb részekben tette fel főni, hogy eltüntesse a nyomokat. Az Anhui News című, kínai kormány által támogatott hírportál arra nem tért ki, hogy utána a főtt hússal a nő mit csinált, és az ügyben nyomozást kezdett Lu'an City rendőrsége is elzárkózott a további részletek közlésétől.

A nő a bevallása szerint azért ment el a rendőrségre és vallotta be a korábban elkövetett gyilkosságot, mert a bűncselekmény miatt folyamatos lelki teher nehezedett rá és 6 kilót fogyott.

Címkék: kína, színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 06:00, szombat | Bulvár

Szabadnapjukon mentettek meg egy embert a tűzoltók

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.