Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Május 31. 07:47, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Megmutatta bugyiját a színésznő

Megmutatta bugyiját a színésznő

Mischa Bartonra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szégyenlős lenne, de most mégis önhibáján kívül láthatott mindenki a szoknyája alá.

Jelenleg annyi filmes és rendezvény van egyszerre, hogy még Mischa Bartonnak is jutott egy bolt megnyitó, igaz a távoli Barcelonában. A huszonnégy éves, magát színésznőként aposztrofáló lány azonban mégis jó befektetésnek bizonyult a szervezők részéről. Ugyanis amikor Mischa megérkezett a helyszínre, a gonosz katalán szél a ruhája alá kapott, így a csaknem száz meghívott megcsodálhatta a bugyiját. A program rendezői pedig csak az arcáért és a hangjáért fizettek.


A szebb napokat is megélt Mischa azonban csak magát okolhatja a villantásért. Mivel néhány hete egy forgatáson ugyanígy járt, ugyanebben a ruhában. Bár akkor minden oldalról jól látható volt az alsóneműje, mivel a szoknyája valahol a nyakában járt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.