Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 15. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Megmutatta terhes pocakját a színésznő

Megmutatta terhes pocakját a színésznő

Kate Hudson kivételesen a médiát kizárva éldegél jelenlegi párjával, ám növekvő hasát mégis büszkén mutogatta a fotósoknak.

Ha Kurt Russell nem lenne pletykás, akkor valószínűleg a Grammy-gálán tudtuk volna meg, hogy mostohalánya, Kate Hudson ismét gyereket vár. A harmincegy esztendős színésznő ugyanis nem beszél jelenlegi, Matt Bellamy-hoz fűződő viszonyáról, így a születendő csemetéjükről sem. Viszont ettől függetlenül rendkívül büszke rá, hogy újra anyai örömök elé néz, és vígan pózolt a fotósoknak növekvő pocakjára feszülő ruhájában. Részleteket azonban továbbra sem árult el a faggatózó újságíróknak, így nem tudni, mikor érkezik a baba, ahogy azt sem, milyen nemű lesz. Mert a hasa méretéből kiindulva, Kate már biztosan tudja.

A magyar felmenőkkel rendelkező szőkeség és Bellamy annyira komolyan veszik a magánéletüket, hogy amikor a rocker átvette bandája, a Muse arany gramofonját, akkor sem szólította a nevén szerelmét, mindössze annyit mondott, hogy hálás várandós barátnőjének, aki ott ül valahol a közönség soraiban. Viszont az kiderült, hogy a pletykák ellenére nem jegyezték el egymást, mivel egyikükön sem volt gyűrű. Vagy csak direkt levették őket, hogy tovább titkolózhassanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.