Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Április 03. 07:18, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Megműtötték Shakirát

Megműtötték Shakirát

Sürgősen orvoshoz kellett szállítani Shakirát, mert egy mikrofonnal szájba verte magát a stúdióban. A kis affér pedig alaposan átalakította a fogsorát.

Tizenöt éves pályafutása során már néhányszor volt mikrofon Shakira arca előtt, de még most sem bánik velük elég magabiztosan. Egy miami stúdióban ugyanis sikerült szájba vernie magát a hangfelvevővel. A baleset során pedig több foga letörött és a szája is felrepedt. Ezért az énekesnőt azonnal orvoshoz vitték, és sürgősségi beavatkozást végeztek el rajta. A fogtechnikus pedig kiváló munkát végzett, mert három hosszú óra alatt sikerült helyreállítania Shakira szépséges pofikájának eredeti állapotát. Bár érdekes lett volna látni a kolumbiai sztárt, amint selypítve megpróbálja előadni az Underneath Your Clothes című dalát. 

A rossznyelvek persze máris továbbköltötték Senorita Mebarak kínos balesetét. Egyesek azt rebesgetik, hogy az arcába csapódó mikrofon valójában vőlegénye ökle volt. Antonio de la Rúa ugyanis elég nehezen viseli, hogy Rafael Nadal mostanában igencsak sok időt tölt a szőkeséggel. De mindez csak összeesküvés elmélet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.