Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 03. 07:18, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Megműtötték Shakirát

Megműtötték Shakirát

Sürgősen orvoshoz kellett szállítani Shakirát, mert egy mikrofonnal szájba verte magát a stúdióban. A kis affér pedig alaposan átalakította a fogsorát.

Tizenöt éves pályafutása során már néhányszor volt mikrofon Shakira arca előtt, de még most sem bánik velük elég magabiztosan. Egy miami stúdióban ugyanis sikerült szájba vernie magát a hangfelvevővel. A baleset során pedig több foga letörött és a szája is felrepedt. Ezért az énekesnőt azonnal orvoshoz vitték, és sürgősségi beavatkozást végeztek el rajta. A fogtechnikus pedig kiváló munkát végzett, mert három hosszú óra alatt sikerült helyreállítania Shakira szépséges pofikájának eredeti állapotát. Bár érdekes lett volna látni a kolumbiai sztárt, amint selypítve megpróbálja előadni az Underneath Your Clothes című dalát. 

A rossznyelvek persze máris továbbköltötték Senorita Mebarak kínos balesetét. Egyesek azt rebesgetik, hogy az arcába csapódó mikrofon valójában vőlegénye ökle volt. Antonio de la Rúa ugyanis elég nehezen viseli, hogy Rafael Nadal mostanában igencsak sok időt tölt a szőkeséggel. De mindez csak összeesküvés elmélet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.