Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2019. December 03. 15:38, kedd | Belföld

Megnyílt a "fiatalos" hotel

Megnyílt a

A háromcsillagos, 142 szobás T62 Hotel a Nagykörút legújabb találkozóhelyeként aposztrofálja magát.

Ikonikus helyszínen, az egykori Metró, majd Szikra mozi tömbjében, a hajdani Ilkovics vendéglő helyén nyitotta meg kapuit a T62 Hotel az Accent Hotels üzemeltetésében. A hotel kiváló lokációval rendelkezik, közel fekszik az ismert látványosságokhoz – Bazilika, Operaház, Parlament, Margitsziget, Hősök tere –, ugyanakkor a Váci úti irodaházak is könnyen megközelíthetők. Ebből adódóan az egyéni városnéző turisták ugyanúgy a célcsoport részét képezik, mint a corporate vendégek.

Az átriumos szálloda lobbyjának és bárjának falait Frida Kahlo művészetét idéző, „urban art” stílusú montázsképek uralják. A szálloda teljes dizájnja ezt a vonalat képviseli, egyszerre könnyed és fiatalos, ugyanakkor – részben az épület klasszikus vonalainak megőrzésével – méltóságteljes és tradicionális is.

Ez a színvonalas, de lendületes és fiatalos stílus valamelyest azt a célt is szolgálja, hogy elsősorban a buliturizmusból már "kinőtt", de fiatal, vagány, 30-50 év közötti közönséget vonzza be elsősorban. Végignézve a reggelinél úgy tűnik, ez máris sikerült.

Minden szobában laptop méretű széf és smart TV van Netflix applikációval, a szálloda egész területén ingyenes a wifi. A lobby bár 24 órában elérhető, és egész nap nyitva tart a T62 Shop a lobbyban ital- és snack választékkal és egyedi T62 ajándéktárgyakkal. Ez egyben a szobai minibárkínálatot is kiváltja. A hotel bőséges büféreggeli választékot kínál.

Az üzleti vendégek számára jelenhet vonzerőt az 55 fős, természetes megvilágítású meeting terem state-of-the-art technikával felszerelve. Különlegessége, hogy minden technika egyetlen, laikusok számára is egyszerűen értelmezhető és kezelhető érintőképernyős panelről vezérelhető, így nem kell készenlétben állnia egy technikus kollégának.

Bár a szálloda sok tekintetben vastagon beleillik a négycsillagos sávba, üzleti megfontolásból, és néhány nem megváltoztatható, az épület adottságaiból eredő sajátosság miatt háromcsillagosra pozicionálják. Ez akár versenyelőnyt is hozhat a két fő vendégkör, a városlátogatók és a céges vendégek tekintetében.

A szálloda igazgatója Bartos Balázs, aki öt éve dolgozik az Accent Hotels berkein belül. A T62 Hotel előtt szintén az Accent Hotels által üzemeltetett 12 Révay Hotel igazgatói feladatait látta el.

Elérhetősége: gm@t62hotel.com

Forrás: turizmus.com

Fotó: T62 Hotel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk