Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Június 01. 12:55, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Megnyílt a szolgáltató negyed

Megnyílt a szolgáltató negyed

Hivatalosan is megnyílt az ETO Park szolgáltatói negyede. A bevásárlóközpont új szolgáltatásaként posta, okmányiroda és a városi közszolgáltatóinak információs

Megnyitó beszédében Bolla Gábor az intézmény igazgatója elmondta, az ETO Park célja mindig is az volt, hogy egy komplex szórakoztató központtal gazdagítsák a győrieket. Ezért hoztak létre a gyerekeknek játszóházat, a felnőtteknek kalandparkot, és ennek a törekvésnek a része az új szolgáltató negyed megnyitása is.

 

 

Az új n, Te, Győr Információs pontban a város közszolgáltatói, az INSZOL, a Komszol és a Pannon Víz képviselteti magát. Van mód szerződéskötésekre, problémák, gondok bejelentésére is. A Posta tulajdonképpen a régi gyárvárosi hivatalát helyezte az új környezetbe. A látogatók 3 ügyfélpultnál minden postai szolgáltatást egy helyen intézhetnek érkezési sorrendben. A régi gyárvárosi hivatalhoz képest két ablakkal bővítették a munkahelyek számát, így várhatóan jelentősen gyorsul majd a kiszolgálás.

A legnagyobb újítás azonban az új okmányiroda. Itt kibővített nyitvatartással, akár hét végén is intézhetik ügyes- bajos dolgaikat a győriek. Az új hivatalban nincs szükség előzetes bejelentkezésre, érkezési sorrendben fogadják az ügyfeleket. Az új ügyfélhívó rendszernek köszönhetően a várakozó időt is aktívan töltheti a látogató, hiszen a sorszám aktuális állapotáról az ETO Park teljes területén értesítést kap az ügyfél. Tehát akár játszóházban, vagy vásárlással is eltölthetjük az időt, amíg sorra kerülünk az új okmányirodában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 01. 09:14, vasárnap | Helyi

2025 januárjában emelkednek a pedagógus bérek

2025-ben jelentősen növekednek a pedagógus bérek. A béremelés után a tanárok fizetése jövőre eléri majd a diplomás átlagbér 80 százalékát – közölte Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.

2024. Szeptember 01. 08:11, vasárnap | Helyi

Megvan a könyvszalon dátuma!

A Győri Könyvszalon ismét szélesre tárja kapuit november 15-17. között, immár 23. alkalommal.

2024. Szeptember 01. 07:13, vasárnap | Helyi

Kalauz nélküli vonatok indulnak a győri vonalon is

Szeptember 16-tól Budapest és Esztergom között, valamint a Budapest-Győr vonalon a reggeli csúcsidőszakban

2024. Augusztus 31. 09:11, szombat | Helyi

Keglovich-kupa: kiesett a Győrszentiván és a Bácsa

Az alacsonyabb osztályú Ásványráró és a Győrasszonyfa megtréfálta a papíron erősebbet a Keglovich László Vármegyei Kupa 3. fordulójában.