Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Július 11. 17:32, hétfő | Helyi sport
Forrás: Győri Audi ETO KC honlapja

Megnyitotta kapuit az ETO Tábor

Megnyitotta kapuit az ETO Tábor

A Győri Audi ETO KC utánpótlás rendszerének tehetségkutató tábora negyedik alkalommal került megrendezésre. A többségében 2002-2003-as születésű lányok hetvenen kezdték el a napi két edzést az Audi Aréna Győrben.

A 4. Győri Audi ETO Nyílt Kézilabda Tábor július 11-15. között kerül megrendezésre. „Kettős céllal került meghirdetésre a tábor – mondta el a tábor főszervezője, az Audi ETO szakmai igazgatója, Róth Kálmán. – Egyrészt a tábor bepillantást enged az ország legnagyobb utánpótlás bázisával rendelkező Győri Audi ETO KC tehetséggondozó rendszerébe, a gyerekek belekóstolhatnak az itt folyó szakmai munkába, részt vehetnek egy egyhetes kurzusban. Emellett nem titkolt szándéka a Klubnak a tehetségkutatás sem. A kiemelkedően jó adottságokkal rendelkező, ügyes kézilabda-palánták lehetőséget kaphatnak az ETO Akadémiai rendszerébe történő bekapcsolódásra.
Az ingyenes Kézilabda Tábor a 2002-2003 születésű lányok részére került meghirdetésre. Az idén is nagy érdeklődésnek örvendett a felhívás. Az ország minden szegletéből, sőt határainkon túlról is érkezett csaknem kétszáz jelentkezőből szakmai stáb döntött arról, kik utazhatnak Győrbe és vehetnek részt a táborban. A 70 résztvevőt az edzők 3 csoportba osztották, így az ideális létszám kialakításával megkezdődhetett a szakmai munka. A lányok mindennap egy. ill. két edzésen vesznek részt, ahol „az a lényeg, hogy önmagatokat adjátok.” – hívta fel a figyelmet a szakmai igazgató. A kézilabdán kívül számos fakultatív programmal színesítik a szervezők ezt a hetet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni