Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Február 07. 16:50, péntek | Belföld

Megölte két gyerekét, és öngyilkos lett egy tatabányai férfi

Megölte két gyerekét, és öngyilkos lett egy tatabányai férfi

Egy családi veszekedés vezetett el a tragédiához, amelyben egy 7 és egy 9 éves gyerek halt meg.

Az apjuk ölte meg őket, egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan. Azt viszont elárulták a rendőrök, hogy magával is végzett a tatabányai családírtó.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 7-én 11 óra 24 perckor családi veszekedésről érkezett bejelentés.

A helyi rendőrök megjelentek a megadott tatabányai címen, ahol megállapították, hogy a lakásban élő férfi megölte 9 és 7 éves gyermekét, majd önmagával is végzett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói már vizsgálják a kiterjesztett öngyilkosságnak látszó eset körülményeit.

Az MTI információi szerint a a gyilkosság Tatabánya Bánhida városrészében történt, a kertvárosi részen történt. A férfi összeveszett a feleségével, aki ezek után elment otthonról. A férfi ezek után gyilkolhatot. A 40 év körüli apa pszichiátriai kezelés alatt állt.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.