Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 17. 07:47, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Megrohamozták Sebestyén Balázsékat

Megrohamozták Sebestyén Balázsékat

Sebestyén Balázsék az elmúlt két hétben mozgásba hozták az egész országot, 10 városba látogattak el, hogy egy izgalmas vadászatra invitálják a nyerni vágyókat. A különleges kulcskereső játék során egy értékes, vadonatúj, a kineti

Óriási tömeg fogadta minden nap Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit és Vadon Janit, amikor a hazai rádiózás történetének leghosszabb élő kitelepülés-sorozatán személyesen találkoztak hallgatóikkal, az utolsó állomás azonban mindenen túltett, a kora hajnali órákon mozdulni sem lehetett a Nyugati tér mellett felállított üvegstúdió környékén. A fiúk azonban állták a sarat és szinte mindenkihez volt egy kedves szavuk, órákon át osztogatták az autogramokat és fogadták a jókívánságokat. Még az eső sem riasztotta el azokat a hallgatókat, akik a fiúk mellett arra is kíváncsiak voltak, hogy vajon ki nyeri a csodálatos nyereményautót.

"Eszméletlen élmény volt ez a turné. Bíztam benne, hogy sokan eljönnek majd, de olyan tömegre és olyan pozitív fogadtatásra, szeretetre, amiben részesültünk nem is mertem gondolni. Nagyon jó volt személyesen is találkozni a hallgatóinkkal, biztos vagyok benne, hogy ebből igyekszünk majd hagyományt teremteni. A nyertes, Boglárka örömét látni pedig fantasztikus volt. Ezért érdemes dolgozni" - árulta el Sebestyén Balázs, a Class FM műsorvezetője, aki két műsorvezetőtársával továbbra is azon lesz, hogy minél több hallgató arcára csaljanak mosolyt.

A 23 éves Boglárka a turné egri állomásán pályázott sikerrel a virtuális kulccsal, amellyel nemcsak a vadonatúj Ford Fiestát, de további értékes nyereményeket is levadászott. Miután még nincs jogosítványa, Balázsék egy autóvezető tanfolyamra is beíratják, sőt egy évig a benzinköltségét is fedezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.