Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Március 31. 14:30, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Megszervezte saját kirablását – hogy hiteles legyen, fejbe is vágatta magát

Megszervezte saját kirablását – hogy hiteles legyen, fejbe is vágatta magát

Sikkasztással gyanúsította meg a fehérvári rendőrség azt a nőt, aki a nyomozóknak azt állította, hogy kirabolták, de mint kiderült, ő maga szervezte meg a bűncselekményt. Kedden éjjel tíz óra után egy fehérvári söröző tulajdonosa

Az azonnal megkezdett helyszíni szemle során több nyomot rögzítettek a technikusok, eközben a sértettet tanúként hallgatták ki a nyomozók. A kihallgatás során a nő hirtelen megváltoztatta a vallomását, és bevallotta, hogy a hiányzó összeget ő vette ki a kasszából, és eljátszotta játékgépen. A hiány fedezésére találta ki egy társával, hogy megrendezik a rablást, s a nagyobb hihetőség kedvéért a társa fejbe is vágta egy sörösüveggel. A nőt ezt követően már gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, az immár sikkasztás vétsége miatt tovább folytatott büntetőeljárásban.



HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.