Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 01. 14:40, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Megszólalnak a feketelistás sztárok

Megszólalnak a feketelistás sztárok

Egyre dagad az úgynevezett sztártiltólistás botrány. Mint ahogyan tegnap mi is beszámoltunk róla, most már konkrét nevek is szóba kerültek annak kapcsán, kik lehetnek azok a celebek, akik nem szívesen látott vendégek bizonyos rendezvényeke

A StoryOnline arra volt kíváncsi, a hírbe hozott sztárok mit szólnak hozzá, hogy állítólag feketelistára kerültek? Benkő Dániel szerint ez az egész ügy egy primitív provokáció. Úgy véli, magára valamit is adó cég soha nem állítana össze ilyen névsort. A lantművész szerint mindig azokon az embereken próbálnak fogást keresni, akik éppen nagyon népszerűek, ez történik most is. Dánielt egyébként nem érdekli, mit írnak róla, szerinte minden a szeretet megnyilvánulása.


Állítólag a tiltólistán olyan hírességek is szerepelnek, akik korábban felnőtt filmekben szerepeltek, mint például Niki Belucci. A híresség a StoryOnline-nak elmondta, szerinte nem létezik ilyen névsor, de ha igen, szerinte ő akkor sincs rajta, ugyanis rendszeresen hívják rangos rendezvényekre, legutóbb például az ügyvédek bálján vett részt.


Fekete Pákó neve szintén felmerült a botrányos ügy kapcsán. A Didikirályt sem igen hatja meg a névsor létezése. Azt mondja, ő egyébként sem szokott partikra járni, így nem érdekelné az sem, ha tényleg szerepelne egy tiltólistán, amiben azonban nem hisz. Pákó kijelentette: neki nincs szüksége a népszerűséghez ahhoz, hogy összejöveteleken mutogassa magát.


Terry Black ugyancsak kételkedik az említett iromány létezésében. Azt mondja, napi 15-20 meghívót kap különböző rendezvényekre, de csak nagyon ritkán vesz részt ezeken. Azt is kijelentette: Kiszel Tündét nagyon sajnálja amiatt, hogy megalázták, de szerinte az ő esete előre megrendezett volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.