Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 27. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Megszólalt a megvádolt orvos

Megszólalt a megvádolt orvos

Hosszú hallgatás után az RTL Klub Fókusz című műsorában szólalt meg először Dr. Seffer István plasztikai sebész, akit azzal gyanúsítottak meg, hogy tiltott őssejt beültetést végzett. A plasztikai sebész ezt cáfolja.

 

"Remélem, nem tudnak semmilyen módon megtörni. Először azt hittem, kandi kamerát kell keresni, hogy rossz vicc az egész" - emlékszik vissza a doktor arra a pillanatra, amikor letartóztatták. Azt sem titkolta, hogy akkor került igazán mélypontra, amikor a 38 fokos vascellában előzetes letartóztatásban volt. A hírességet 10 napig tartották bezárva.

 

Ezt követően nyolc hónapig háziőrizetben volt, jelenleg pedig lakhelyelhagyási-tilalom van ellene érvényben. Ez azt jelenti, hogy nem teheti ki a lábát Kaposvárról. Üzleti ügyeit jelenleg párja, Bodri Krisztina ex-szépségkirálynő intézi.

 

Seffer doktor állítja: törvényes keretek között végzett tudományos munkát, emberen nem végzett őssejtbeültetést. Azt mondja, az a legszörnyűbb számára, hogy négy évtizedes kutatói munka után bűnözőként kezeltek. Úgy érzi, el akarják lehetetleníteni. Ettől függetlenül bízik abban, hogy egyszer kiderül az igazság és helyre állíthatja becsületét.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült