Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2016. December 03. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Megszűnt a forgalomkorlátozás az 1-es számú főúton Győrben

Megszűnt a forgalomkorlátozás az 1-es számú főúton Győrben

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a Győr belvárosában történt személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. december 3-án 8 óra 30 perc körüli időben egy román hatósági jelzésű - turistákat szállító - autóbusz közlekedett Budapest felől Abda irányába az 1-es számú fűúton. Eddig tisztázatlan okból összeütközött a Szent István út és az Aradi vértanúk út kereszteződésében a Városház tér felől közlekedő Volkswagen személyautóval. Az ütközést követően a gépkocsi egy forgalmi okból álló járművel is ütközött.
A buszon három személy sérült, egy fő súlyosan, kettő fő könnyebben. A közlekedési baleset következtében a Volkswagen személyautó vezetője súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A megsérült személyeket a mentőszolgálat a kórházba szállította.


A közlekedési balesettel érintett autóbuszon 44 személy tartózkodott, tekintettel az időjárási körülményekre a rendőrség azonnal egy másik autóbuszt kért a helyszínre, így az utasok nem maradtak a hideg közterületen, karitatív szervezetek bevonásával pokrócokkal és meleg teával is ellátták őket. A turisták tovább utazása érdekében a román nagykövetséget értesítette a rendőrség.
A közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.
Az érintett útszakaszon mindkét irányban zavartalanul haladhat a forgalom.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 09:14, kedd | Helyi

A harmadik legjobb magyar intézmény lett a Széchenyi István Egyetem az Európai Egyetemi Játékokon

A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói egy arany-, egy ezüst- és két bronzérmet nyertek a Debrecenben és Miskolcon megrendezett Európai Egyetemi Játékokon.

2024. Július 30. 08:13, kedd | Helyi

A győrszentiváni önkéntes tűzoltók is kaptak támogatást

Hétszázezer forint támogatást nyert el a katasztrófavédelem pályázatán a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület, üzemeltetésre pedig 128 ezer forinthoz jutottak hozzá egy polgári védelmi kiíráson.

2024. Július 30. 07:12, kedd | Helyi

Osztalékfizetéseket ellenőriztek a Győr-Moson-Sopron vármegyei NAV revizorai

A revizorok összevetették a cégek beszámolóit, a NAV rendszereinek adatait és vizsgálták a taggyűlési határozatokat is.

2024. Július 29. 09:13, hétfő | Helyi

Ilyen meglepetésre nem számítottunk

A Hanyi nyár bevételét a farádi Vöröskeresztes Alapszervezet kapta.