Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2020. Január 17. 14:43, péntek | Belföld

Megszúrta 9 éves osztálytársát egy kislány egy fővárosi iskolában

Megszúrta 9 éves osztálytársát egy kislány egy fővárosi iskolában

Bicskával sebesítette meg osztálytársát egy 10 éves gyerek egy fővárosi általános iskolában – állítja a sérült kislány édesanyja, aki szerint mentőt sem hívtak a gyerekhez. A nőt hétfőn azzal hívták, hogy menjen be az iskolába,

A 9 éves kislányt végül az anyukája vitte a kórházba, ahol összevarrták a gyerek sebét. A kórházi zárójelentés szerint három centi széles és négy centi mély volt a seb.
"A vágás nagyon mély volt, az orvosok belső varratot is tettek a sebbe, mert az izomhártya megsérült" – mondta az anya a Blikknek.

"Reggel összevesztünk egy grafitceruzán az osztálytársammal, de később kibékültünk" – mesélte megszeppenve a kisiskolás, hozzátéve: napközben már látta osztálytársánál a bicskát. Napközben a lányok a lépcsőn szaladgálva ismét összevesztek, ekkor került elő a bicska.
"Láttam, hogy nála van, és úgy jött felém, én feltettem a kezem".
Ha a kislánynak nincs útban a karja, a fejét is érhette volna a szúrás. A szülők tegnap feljelentést tettek az ügyben, a nyomozás megindult.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 09:48, péntek | Belföld

KSH: áprilisban 4 millió 749 ezer volt a foglalkoztatottak száma

2024. Május 24. 08:02, péntek | Belföld

Orbán Balázs: Magyarország nagy dolgokra hivatott és nagy dolgokat fog tudni elérni

Orbán Balázs reméli, új könyvének köszönhetően kiderül, hogy a jelenlegi nehéz helyzet, a háború és a \"háborús készülődés\" ellenére Magyarország \"nagy dolgokra hivatott és nagy dolgokat fog tudni elérni\".

2024. Május 24. 08:00, péntek | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták a negyedik áldozat holttestét

Megtalálták a Verőcénél történt hajóbaleset negyedik áldozatának holttestét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 23. 18:28, csütörtök | Belföld

Comic Con őrület Budapesten: Rekordszámú rajongó ünnepelte a popkultúrát

Óriási sikerrel zárult a hétvégi Budapest Mastercard Comic Con, amelyre minden eddiginél többen voltak kíváncsiak. A kétnapos eseménysorozaton 25.756 látogató vett részt, amely a tavalyi látógatószám közel kétszerese.