Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2010. Január 05. 14:52, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Megtalálta Dzsudzsák utódját a PSV?

Megtalálta Dzsudzsák utódját a PSV?

Egybehangzó értesülések szerint a PSV Eindhoven áll a legközelebb a belga futball egyik legnagyobb tehetségének, Maxime Lestienne-nek a leigazolásához. A Het Nieuwsblad szerint az eindhoveniek Dzsudzsák Balázs utódját látták meg a 17 éves

Egyre gyakrabban merül fel a kérdés az eindhoveni szurkolók fejében, vajon meddig lehet marasztalni Dzsudzsák Balázst, aki klubjából egyedüliként az év álomcsapatában is helyet kapott a neves Voetbal International szaklap szavazásán.

A magyar válogatott középpályást - aki a 2009-es esztendő második legjobb gólvágója volt Luís Suarez, az Ajax csatára mögött - számos európai élklub szeretné csapatában tudni. Legutóbb a Wolfsburg és a PSG érdeklődéséről számolhattunk be, korábban a Real Madriddal és az Arsenallal is hírbe hozták. A Philips-gyáriaknál ugyan komolyabban nem merült fel távozása, de az utódlásról már most gondoskodhatnak.

Egy szemtelenül fiatal belga balszélső, a 17 éves Maxim Lestienne személyében kaphat riválist Dzsudzsák. Az ifjú futballistának néhány hete nincs klubja, az Excelsior Mouscron ugyanis pénzügyi nehézségek miatt nem tudta vállalni a folytatást és kizárták az élvonalbeli bajnokságból.

Európa egyik legkeresettebb tehetségét a magyar középpályás méltó utódjának tartja a belga Het Nieuwsblad, amelynek kedden interjút is adott a játékos:

"Nehéz döntés előtt állok. Nagy múltú és kisebb csapatok is szerződtetnének. Vannak rendkívül kitartó kérőim. A PSV egyenesen Luc Nilist küldte értem. Nagy megtiszteltetés volt ez számomra, nagyon meggyőző volt Nilis, de még nem határoztam, mindent meg kell beszélnem a szüleimmel."

A PSV mellett, vagy inkább mögött az Everton, a Lille, az Anderlecht, a Standard Liège, a Club Brugge, és a Zulte Waregem is sorban áll a játékosért, de a Manchester United és az Arsenal figyelmét sem kerülték el képességei.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2021. November 24. 15:08, szerda | Sport

EVO-val a Mikulás Ralin!

Két ismerős gyors vár Csabira és Zolira a murva ralin, amin ötször mehetnek rajta végig.

2021. November 23. 15:10, kedd | Sport

A FIFA közölte az Év játékosa-díj szűkített listáját

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfőn nyilvánosságra hozta annak a 11 férfi labdarúgónak a nevét, akik közül kikerül majd a 2021-es győztes.

2021. November 23. 09:05, kedd | Sport

Erősport: 14 év munka van ebben – Juhász Péter a tengerentúlon bizonyíthatott

A „mádi kolosszus” újabb egyéni rekordokat állított fel, de az amerikai élmezőny ezúttal még messze volt.

2021. November 22. 17:24, hétfő | Sport

Közös jövőben gondolkodik a Prémium Média és a UNI Győr ETO HC

Szponzori megállapodást kötött egymással az UNI Győr ETO HC és a Prémium Média & Sport Management Zrt. – a felek pedig később még szorosabbra is fűzhetik kapcsolatukat.