Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Január 05. 14:52, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Megtalálta Dzsudzsák utódját a PSV?

Megtalálta Dzsudzsák utódját a PSV?

Egybehangzó értesülések szerint a PSV Eindhoven áll a legközelebb a belga futball egyik legnagyobb tehetségének, Maxime Lestienne-nek a leigazolásához. A Het Nieuwsblad szerint az eindhoveniek Dzsudzsák Balázs utódját látták meg a 17 éves

Egyre gyakrabban merül fel a kérdés az eindhoveni szurkolók fejében, vajon meddig lehet marasztalni Dzsudzsák Balázst, aki klubjából egyedüliként az év álomcsapatában is helyet kapott a neves Voetbal International szaklap szavazásán.

A magyar válogatott középpályást - aki a 2009-es esztendő második legjobb gólvágója volt Luís Suarez, az Ajax csatára mögött - számos európai élklub szeretné csapatában tudni. Legutóbb a Wolfsburg és a PSG érdeklődéséről számolhattunk be, korábban a Real Madriddal és az Arsenallal is hírbe hozták. A Philips-gyáriaknál ugyan komolyabban nem merült fel távozása, de az utódlásról már most gondoskodhatnak.

Egy szemtelenül fiatal belga balszélső, a 17 éves Maxim Lestienne személyében kaphat riválist Dzsudzsák. Az ifjú futballistának néhány hete nincs klubja, az Excelsior Mouscron ugyanis pénzügyi nehézségek miatt nem tudta vállalni a folytatást és kizárták az élvonalbeli bajnokságból.

Európa egyik legkeresettebb tehetségét a magyar középpályás méltó utódjának tartja a belga Het Nieuwsblad, amelynek kedden interjút is adott a játékos:

"Nehéz döntés előtt állok. Nagy múltú és kisebb csapatok is szerződtetnének. Vannak rendkívül kitartó kérőim. A PSV egyenesen Luc Nilist küldte értem. Nagy megtiszteltetés volt ez számomra, nagyon meggyőző volt Nilis, de még nem határoztam, mindent meg kell beszélnem a szüleimmel."

A PSV mellett, vagy inkább mögött az Everton, a Lille, az Anderlecht, a Standard Liège, a Club Brugge, és a Zulte Waregem is sorban áll a játékosért, de a Manchester United és az Arsenal figyelmét sem kerülték el képességei.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.