Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Július 11. 17:08, szerda | Kék hírek
Forrás: Hír24

Megtalálták a pszichológus holttestét

Megtalálták a pszichológus holttestét

Megölték Bándy Katát a rendőrség elsődleges információi szerint.

Talán nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna a 25 éves rendőrségi pszichológus eltűnéséről.

Azonosította a rendőrség Bándy Kata, eltűntként keresett fiatal nő holttestét Pécsett. Az elsődleges adatok szerint a nőt megölték, a pontos körülményeket igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán külön nyomozócsoport folytatja a nyomozást emberölés bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen - nyilatkozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Előzmények:

A Hír24 úgy értesült, a helyszínen egy holttestet találtak. Információikat a rendőrség megerősítette. Közleményükben azt írják, egy férfi talált rá a holttestre délután, egy bokor tövében.

A rendőrök ezekben a percekben a halott azonosítási vizsgálatát végzik, közben a bűnügyi helyszínelők lezárták a környéket, és megkezdték a szükséges nyomkutatást.

A 25 éves rendőrségi pszichológust „égre-földre” keresték. Plakátok lepték el Pécs utcáit, a Facebookon megosztási hullám indult. A felhívást több nyelven is közzétették, minden követ megmözgattak. A család és barátok bíztak/bíznak abban, hogy Kata előkerül. Erről édesapja és egyik barátnője beszélt néhány órával ezelőtt a Hír24-nek.

A fiatal pszichológus barátaival találkozott eltűnése estéjén. Szülinapoztak, iszogattak, beszélgettek. Barátnője szerint szinte csak ők voltak a helyen, ahová beültek. Később átmentek az egyetemi klubba, de leginkább csak kint álltak és csevegtek. Később visszatértek arra a helyre, ahol korábban is voltak. Kata oda már nem tartott velük, elköszönt és elindult haza. Ezután nyoma veszett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.