Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Január 26. 07:15, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Megtámadták Edit kislányát

Megtámadták Edit kislányát

Elképesztő dolog történt néhány hete az RTL Klub, Benkő feleséget keres című műsorából megismert Edit 14 éves lányával. A gyereket megverték, csak azért, mert a tévében szerepelt. Edit nem szívesen beszél a történtekről. Azt mondj

Történt ugyanis, hogy a szőke feleségjelölt lánya iskolába igyekezett, közvetlenül azután, hogy a Fókuszban szerepelt. A buszmegállóban idegen fiúk támadtak rá és megverték. Edit azt állítja, nem a testi, hanem a lelki sérülés okozott nagyobb problémát gyermekének. Az eset óta több hét eltelt, de a tetteseket eddig nem büntették meg. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az RTL Klub sztárjának lánya mostanra jobban van.

Edittől más titkot is megtudtunk. Elmondta, hogy milliós nagyságrendű gázsira számít, ha az RTL Klub valóban saját műsort indít vele. A szőkeség állítja, eddig a csatornával még nem beszéltek gázsiról. Azt is megtudtuk, hogy a Benkő feleséget keres című műsorért Edit százezres nagyságrendű honoráriumban részesült. Pontos összegről ugyan nem akart beszélni, de azt leszögezte, félmillió forintnál jóval kevesebb pénzre kell gondolni.


Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.