Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Április 19. 12:41, péntek | Helyi sport
Forrás: infogyor.hu

Megújuló iskolai foci: Telekom Labdarúgó Diákolimpia 2013

Megújuló iskolai foci: Telekom Labdarúgó Diákolimpia 2013

Idén 20 helyszínen, az ország 19 megyéjében valamint Budapesten tervek szerint 760 focicsapat 8500 résztvevőjével kerül sor a Telekom Labdarúgó Diákolimpia döntőire a kijelölt megyei és fővárosi sportközpontokban

A hazai labdarúgás-utánpótlás, az amatőr és ifjúsági labdarúgás népszerűsítése érdekébenidén először a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom közösen hirdeti meg aziskolás lányok és fiúk számára hagyományosan megrendezett Diákolimpia labdarúgóbajnokság döntőit. A Telekom Labdarúgó Diákolimpia elnevezésű, több ezer játékostmegmozgató eseménysorozat 2013. április 20. és június 17. között több korcsoportban, azalap- és középfokú oktatási intézmények tanulói számára, „felmenő” versenyrendszerbenkerül megrendezésre. A megyei és országos döntők helyszínein nemcsak a pályára lépőiskolásokat, hanem az őket kísérő tanárokat, családtagokat és a csapatokért szurkolóközönséget is színes programok, valamint ismert hazai sztárok, többek között HarsányiLevente, Ganxsta Zolee és Nacsa Olivér várják.

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia bejelentésére a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola ésGimnáziumban került sor, ahol többek között dr. Simicskó István, az Emberi ErőforrásokMinisztériumának sportért- és ifjúságért felelős államtitkára, Keszég Attila, a Magyar Telekomlakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, Balogh Gábor, a Magyar DiáksportSzövetség elnöke valamint az iskola 2012. évi labdarúgó Diákolimpia 5-6. korcsoportbangyőztes lány csapata is részt vett. A lánycsapat a bejelentés után elindult a KözépiskolaiLabdarúgó Világbajnokságra. Idén 20 helyszínen, az ország 19 megyéjében valamint Budapesten tervek szerint 760focicsapat 8500 résztvevőjével kerül sor a Telekom Labdarúgó Diákolimpia döntőire a kijelöltmegyei és fővárosi sportközpontokban, ahol a szervezők a sportesemény mellett ingyenescsaládi programokkal, ügyességi versenyekkel és értékes nyereményekkel várják asportolókat, a családokat és minden szurkolni vágyót.

A Magyar Diáksport Szövetség célja a tanuló ifjúság egészséges életmódra nevelésénekelősegítése, a rendszeres testedzés, sportolás megkedveltetése, a rendszeresen sportolótanulók számának növelése, a versenysport utánpótlás bázisának szélesítése, valamint atagok hazai és nemzetközi képviselete, érdekvédelme.

„A diáksport-mozgalom megújításában a Magyar Telekom támogatása rendkívül fontostényező. Számunkra Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójának üzletitapasztalata valamint a labdarúgás iránti elkötelezettsége a Szövetség sokéves tapasztalatamellett kellő biztosíték az eseménysorozat sikerére” – mondta Balogh Gábor, a MagyarDiáksport Szövetség elnöke.

A Magyar Telekom évtizedek óta elkötelezett támogatója a hazai sportéletnek, és elkötelezettamellett, hogy olyan közösségi élményeket és eseményeket támogasson, amelyek fontosaka magyar közönség számára, miközben célja, hogy több millió ügyfele minőségi éskiemelkedő sport valamint zenei élmények részese lehessen akár élőben, akárszolgáltatásain keresztül.

További részletes információ a www.diaksport.eu/telekomfoci weboldalon található, ahol alátogatókat többek között a Telekom Labdarúgó Diákolimpia élő közvetítéseibe isbeletekinthetnek, valamint kreatív videó anyagokkal és nyereményjátékokkal találkozhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 13:20, csütörtök | Belföld

Nyolcvan százalékkal emelkedett a bölcsődei férőhelyek száma

Európai összehasonlításban is kiemelkedő mértékben, nyolcvan százalékkal emelkedett Magyarországon a bölcsődei férőhelyek száma az elmúlt években.

2022. December 08. 13:18, csütörtök | Belföld

Korábban érkeznek a januárban esedékes családtámogatási ellátások

Korábban érkeznek a januárban esedékes családtámogatási ellátások - tudatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára csütörtökön a Facebookon.

2022. December 08. 13:16, csütörtök | Külföld

Három magyar cég került a Deloitte leggyorsabban növekvő technológiai vállalkozások CE Fast 50 listájára

Az árbevétel alapján a leggyorsabban növekvő technológiai cégeket díjazó Deloitte Central Europe 2022-es Technology Fast 50 programjára 16 közép-európai országból 400 pályázat érkezett, a rangsorba 3 magyar cég került be.