Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Augusztus 25. 12:23, szombat | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Megújult a Kígyó utcai bölcsi

Megújult a Kígyó utcai bölcsi

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából „Együtt a környezetünkért!” akció keretében a Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. munkatársai felújították a Kígyó utcai Bölcsőde udvarát.

Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. – a GDF SUEZ csoport tagja – társadalmilag felelős nagyvállalatként hosszú távon elkötelezett a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem, a környezettudatos energiafogyasztás mellett, amelyet mindennapi működésünkön túl célzott akciók szervezésében igyekszünk megmutatni- írja közleményében Benkő Henrietta kommunikációs főmunkatárs.
A Környezetvédelmi Világnap alkalmából az idén is pályázatot hirdetett a cég munkavállalóik körében. A beérkezett pályázatokból kiválasztva a társaság három olyan intézményt (bölcsődét, óvodát) támogatott, amelynek udvara, kertje felújításra szorult: szükség volt fák, bokrok ültetésére, a meglévő játékok újrafestésére, új játékok telepítésére.
Kezdeményezésük célja, hogy rendezetté, kellemesebbé tegyék a gyerekek és az ott dolgozók környezetét, ezzel is segítve a gyermekek testi, lelki fejlődését, támogatva tudatos, környezetére figyelő felnőtté válásukat.

Augusztus 24-én a társaság munkavállalói, a város képviselői, a bölcsőde dolgozói és az ott gondozott gyermekek közösen avatták fel az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. támogatásával megújított udvart, a felújításra került fa mozdony játékokat, valamint a homokozó fölé épített árnyékvitorlát.

"Örömmel tölt el minket, hogy a gyermekek életét színesebbé tehetjük, és bízunk benne, hogy kezdeményezésünkkel példát mutathatunk környezetünknek"- mondta Benkő Henrietta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?