Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Január 25. 16:30, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Megünnepelték a Himnusz születésnapját a győri rakétadandárnál is

Megünnepelték a Himnusz születésnapját a győri rakétadandárnál is

A 12. Arrabona légvédelmi rakétaezred ünnepi állománygyűlést tartott a Magyar Kultúra Napján. Az ezred Művelődési Otthonában a Honvéd Kulturális Egyesület támogat

Beszédét a televízió képernyőjéről és a méltán népszerű Cotton Club Singers együttesből, valamint a Csillag születik című műsorból ismert Végvári Eszter színművésznő, illetve Gosztola István Pro Cultura-díjas előadóművész műsora következett, amiben jól ismert musicalrészletek, valamint magyar költők versei hangoztak el. A győri tüzéreknek emelkedett hangulatú, méltó ünnepi műsorban volt része. Varga tábornok az alakulat életét megörökítő könyvek átadásával mondott köszönetet a művészeknek a műsorért. Kerecsényi Zoltánt, az Egyesület elnökét, műsorszervezőt egy skarlátpiros barettsapkával ajándékozta meg. Ezt követően előléptetésekre került sor, majd Marcsa Györgyné százados jutalmat, Balázs Albert zászlós pedig dísztőrt vehetett át 50. születésnapja alkalmából.

A Szózat elhangzása után az aulában az ezred állományába tartozó Tunyogi Bálint főtörzsőrmester és alkotótársai által rendezett kamara-kiállításon székesfehérvári festők változatos témájú olajfestményei, illetve akvarelljei mellett Tunyogi Bálint képeit tekinthették meg a jelenlévők.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.