Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Szeptember 06. 19:00, csütörtök | PR
Forrás: PR - Expressz bútor

Megunta régi bútorát?

Megunta régi bútorát?

Új lakásba költözik, amit új bútorokkal szeretne berendezni? Nincs nehéz dolga IKEA, KIKA, RS, (hogy csak a legnevesebbeket említsem) rendelkezésére áll minden ízlést kielégítő bútorokkal. Ezután jön a neheze.

„Szakember nélkül nem ment volna az összeszerelés. Nagyon boldog vagyok, hogy álmaim bútora itt áll a nappalimban. Bátran ajánlom mindenkinek, aki megbízható, pontos és precíz szakemberre szeretné bízni bútora összeszerelését.”

Nézzük, hogy Ön magára ismer-e?

Új lakásba költözik, amit új bútorokkal szeretne berendezni? Nincs nehéz dolga IKEA, KIKA, RS, (hogy csak a legnevesebbeket említsem) rendelkezésére áll minden ízlést kielégítő bútorokkal. Ezután jön a neheze. Végre megérkezik otthonába a kiválasztott bútor, melyre már oly régóta várt.



Talán nem is gondolná, hogy egy nappali bútor mennyi részből áll. Tele a szoba különböző bútor elemekkel. Izgatottan keressük a használati utasítást és még nagyban bízunk magunkban annyira, hogy biztosak vagyunk benne, hogy nem fog ki rajtunk a bútor összeszerelése. Neki is állunk, rakosgatjuk ide-oda az elemeket, szépen sorba próbáljuk összeilleszteni. Hurrá! Végre kész a legkisebb része. De miért áll ilyen ferdén?- kérdezzük magunkban.

Semmi gond, rakjuk össze a többi részét is, majd a végén az összeillesztésnél úgyis minden stimmelni fog- gondoljuk magunkban.



Nagy lelkesedéssel csomagoljuk ki a bútorlapokat, böngésszük az útmutatót az összeszereléshez és igyekszünk minél gyorsabban, a legrövidebb idő alatt összerakni az egészet, hiszen olyan szép idő van, muszáj lesz még valamilyen szabadtéri programot is csinálni.


Telik-múlik az idő, de még mindig nem értünk a végére, sőt valamit rosszul raktunk össze, hiszen elfogytak a tiplik, a csavarok. Nem baj, megoldjuk…



Kis variálás után látszólag kész a bútor.
Mindenki örül, hiszen egy csodaszép nappalink lett, ráadásul még hasonlít is arra, ami a csomagolás tetején szerepel. Végre mehetünk kirándulni!
Nagy az öröm, de sajnos nem sokáig: a kedvenc , új bútorunk nem bírta hosszú ideig. Az egyik polc leesett, két szekrényelem szétcsúszott, valamint most hogy jobban megnéztük, a fiókok sem záródnak rendesen. Holnap kezdhetjük elölről az egészet…
Vagy mégsem?
Ne fárassza magát! Töltse idejét más, hasznosabb dolgokkal!
Keressen bizalommal, ha megvásárolt dobozok helyett álmai bútorát szeretné otthonában látni, ha már megpróbálta összeszerelni, de csak idegeskedést és bosszúságot okozott.



Nincs más dolga, csak hívni és idejét olyan dolgokkal eltölteni, amihez kedve tartja! 
+36/30-204-8700

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.