Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Augusztus 08. 12:48, szerda | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti (Fotó: Nagy Péter/MTI-Kollányi Péter)

Megvan az első győri arany az olimpián

Megvan az első győri arany az olimpián

Húsz év után sikerült megtörni az átkot, női kajak négyesünk gyönyörű fölénnyel nyert! Kadler Gusztáv alelnök rendkívül büszke, Borkai Zsolt polgármester úgy fogalmazott: végre beindult gépezet.

„Nagyon jó ma magyarnak lenni Londonban”- fogalmazott a győri polgármester az infoGyőrnek adott interjújában. Győr első embere egyébként Kadler Gusztáv, a Magyar Kajak-kenu Szövetség alelnökének társaságában izgulta végig a futamokat.

Dombi Rudolf és Kökény Roland

„Két aranyat is elhoztak ma kajakosaink, amivel hatalmas örömet okoztak minden magyarnak”- fogalmazott Kadler Gusztáv. „Először a Dombi- Kökény párosnak, majd a női kajak négyesünknek örülhettünk, ami külön öröm minden győrinek, hiszen a Graboplast Vízisport Egyesület tagja, Fazekas Krisztina is jelentősen hozzájárult ehhez a sikerhez”- mondta az alelnök.

Az Aranyparton is nagy volt az öröm

Borkai Zsolt polgármester beszámolt arról, is, hogy este ellátogat majd Berki Krisztiánnal a Londonban élő magyarok klubjába. A polgármester azt üzeni Londonból minden győrinek: szurkoljanak továbbra is, és figyeljék a győriek „Kamerájának” futamát.

Az eredményhirdetést követően megkeressük Fazekas Krisztinát is, a vele készült interjút hamarosan feltöltjük az infoGyor.hu-ra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?