Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2012. Augusztus 08. 12:48, szerda | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti (Fotó: Nagy Péter/MTI-Kollányi Péter)

Megvan az első győri arany az olimpián

Megvan az első győri arany az olimpián

Húsz év után sikerült megtörni az átkot, női kajak négyesünk gyönyörű fölénnyel nyert! Kadler Gusztáv alelnök rendkívül büszke, Borkai Zsolt polgármester úgy fogalmazott: végre beindult gépezet.

„Nagyon jó ma magyarnak lenni Londonban”- fogalmazott a győri polgármester az infoGyőrnek adott interjújában. Győr első embere egyébként Kadler Gusztáv, a Magyar Kajak-kenu Szövetség alelnökének társaságában izgulta végig a futamokat.

Dombi Rudolf és Kökény Roland

„Két aranyat is elhoztak ma kajakosaink, amivel hatalmas örömet okoztak minden magyarnak”- fogalmazott Kadler Gusztáv. „Először a Dombi- Kökény párosnak, majd a női kajak négyesünknek örülhettünk, ami külön öröm minden győrinek, hiszen a Graboplast Vízisport Egyesület tagja, Fazekas Krisztina is jelentősen hozzájárult ehhez a sikerhez”- mondta az alelnök.

Az Aranyparton is nagy volt az öröm

Borkai Zsolt polgármester beszámolt arról, is, hogy este ellátogat majd Berki Krisztiánnal a Londonban élő magyarok klubjába. A polgármester azt üzeni Londonból minden győrinek: szurkoljanak továbbra is, és figyeljék a győriek „Kamerájának” futamát.

Az eredményhirdetést követően megkeressük Fazekas Krisztinát is, a vele készült interjút hamarosan feltöltjük az infoGyor.hu-ra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:11, péntek | Helyi

Tovább tarthat az utazás, folytatódik a győri vasútvonal felújítása

Herceghalom és Bicske között folytatódnak péntektől a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonal felújításának tavaszi utómunkálatai – közölte a MÁV honlapján.

2024. Május 10. 08:14, péntek | Helyi

Az angol írásbelit is kipipálhatják

Az angol írásbelivel folytatódott az érettségi csütörtökön.

2024. Május 10. 07:13, péntek | Helyi

Két autószervizt is lebuktatott a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a kormányhivatal szakembereivel közösen tartottak ellenőrzéseket Győr-Moson-Sopron vármegyei autószervizekben.

2024. Május 09. 09:16, csütörtök | Helyi

A barokk korba repít vissza a 250 éves pannonhalmi orgona

A felújítás után visszatért Pannonhalmára és ismét régi pompájában ragyog az 1778-es években készült Corte-orgona. Sokat látott restaurátorok számára is kihívás felújítani egy ilyen hangszert.