Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Január 26. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Megvédheti címét a Rába ETO

Megvédheti címét a Rába ETO

Fölényesen, 7-2-re nyert NB II-es ellenfele ellen a Rába ETO szerda este Ikrényben.

A teltház (400 néző) előtt zajló visszavágó első félidejében a 8. percig kellett várni az első gólra, ekkor Gyurcsányi volt eredményes. Két percre rá az új igazolás, Café talált be a kapuba elkezdve magyarországi gólgyártását, már az első hivatalos mérkőzésén. A csarnokban mindenki a folytatást várta, ehhez képest a RAFC köszönt be, 2-1-re módosítva az állást. Rengeteg helyzetet dolgozott ki az ETO, de ezeket ugyanazzal a lendülettel ki is hagyták a győriek. A 17. percben Harnisch Ákos szerzett gólt, kialakítva az első félidő végeredményét.
A második félidő első percében Soóky góljával felzárkózott az NB II-es csapat. Ez volt azonban az utolsó puskaporuk, mert ezután fokozatosan elfáradtak, és Café második gólja után újra Harnisch Ákos következett, és a végén még egy öngól is belefért, majd pályára került két U19-es tehetség, az ikrényi Fazekas Attila és Zobák Csaba. A két fiatal bemutatkozása nagyon jól sikerült, hiszen Fazekas élményszámba menő gólt szerzett, kialakítva a 7-2-es végeredményt.
Összességében fölényes, helyenként jó játékkal jutott 20-5-ös összesítéssel a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé a Rába ETO. Ellenfelei között, a nagy rivális Berettyó mellett az Újszeged, és az NB II-es Veszprém lesz résztvevője az úgynevezett final fournak. A helyszín és az ellenfél a későbbiekben kerül kisorsolásra.

Marcos Angulo örült, hogy a két új légiós jól mutatkozott be, de még van mit pótolniuk a hosszú kihagyás után.

Molnár Attila

Rába ETO – Rákosmenti FC 7-2 (3-1)
Ikrény, Magyar Kupa mérkőzés, a legjobb négy közé jutásért, 400 néző
V.: Márton, Schnellbach, Sztupák
ETO: Matkovics – Harnisch, Lódi, Szeghy, Csopaki. Cs.: Gyurcsányi, Dróth, Németh T. (kapus), Zobák, Fazekas, Martins C., Martins H. Edző: Marco Angulo
Gsz.: Gyurcsányi (8.), Martins C. (10., 27.), Harnisch (17., 27.), Horváth Sz. (37. öngól), Fazekas (38.) ill. Soóky L. (13.), Soóky N. (21.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.