Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 04. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Megverték a sztártévést a felkelők

Megverték a sztártévést a felkelők

A CNN vezető riportere, Anderson Cooper jelenleg az egyiptomi felkelés kellős közepén van, ahol a tüntetők rátámadtak.

A jelenleg a világ egyik legveszélyesebb pontja Egyiptom, miután a filozófiailag kettészakadt lakosság egymásnak esett. Egy ilyen esemény természetes a világ minden tájáról odavonzotta a tudósítókat, így Anderson Cooper sem tudta megállni, hogy ne legyen tűzközelben. Ez viszont egészségre káros hatásokkal járt az ő esetében. A CNN jelenlegi vezető arcát, és stábját a Hosni Mubarak elnököt támogató ellenfelkelők körbevették, és ütlegelni kezdték. Cooper körülbelül tíz erős ütést kapott az arcára és a fejére, de szerencsére komoly sebesülések nélkül megúszták.

Az eset után a CNN azonnal hazarendelte munkatársait, de ők megtagadták ezt, mivel ez életük riportja, és ettől semmilyen személyes félelmük nem tudja elszakítani őket. Anderson mellett két másik amerikai kollégáját, Katie Couricot és Christiane Amanpourt, valamint a TV2 riporterét, Faix Csabát is kisebb inzultusok érték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.