Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2010. Január 12. 06:47, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Mellbe szúrta élettársát

Mellbe szúrta élettársát

Őrizetbe vették a rendőrök azt az asszonyt, aki a gyanú szerint mellbe szúrta élettársát egy családi veszekedés során Dunaújvárosban. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, az asszony azonban tagadja a terhére rótt bűncselekm

A rendőrségi segélyhívóra szombaton tett bejelentést a Fejér megyei város egyik lakója, miszerint egy Köztársaság úti lakásban szurkálás történt. Mint kiderült, a lakásban élő nő és párja egész délután ittas állapotban vitatkozott a konyhában. A rendőrségtő segítséget kérő családtag elmondása szerint a vita váratlanul abbamaradt, majd a férfi kiment a konyhából, és közölte, hogy felesége megszúrta.

A mentők a Dunaújvárosi Szent Pantaleon kórházba szállították a sérültet, ahol megállapították, hogy sérülése - amit egyértelműen kés okozott - életveszélyes, hiszen a 10-12 centi mély szúrás egészen a tüdőig hatolt, így a segítségnyújtás elmulasztása esetén a férfi bele is halhatott volna. Bár a sérült, miután kihallgató állapotba került, elmondta, hogy párja szúrta meg, az előállított nő viszont nem ismerte el a késelést. Az asszonyt őrizetbe vették, a történtek körülményeit vizsgálják.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 12:01, péntek | Kék hírek

Berúgott, lopott, nem emlékszik rá

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.

2022. Január 28. 08:38, péntek | Kék hírek

Kilencszer lőtt sógorára

Másodfokon is elítélték a férfit.

2022. Január 27. 14:59, csütörtök | Kék hírek

Budapesten fogtak el egy német kokaindílert - Videó

Budapesten fogtak el egy német férfit, akit a német hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy annak a bűnszervezetnek volt a tagja, amely tonnaszámra hozott kokaint Dél-Amerikából Németországba

2022. Január 25. 17:02, kedd | Kék hírek

Megverték, majd kirabolták ismerősüket

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak két férfit, akik kirabolták alkalmi ismerősöket Hódmezővásárhelyen.