Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2024. Március 16. 09:17, szombat | Helyi

Menesztette Kirkelyt az Audi ETO

Menesztette Kirkelyt az Audi ETO

Már nem Ulrik Kirkely a Győri Audi ETO KC vezetőedzője.

A dán trénerrel és segítőjével Kristian Danielsennel a csapat közelmúltban elért negatív eredményei miatt azonnali hatállyal szerződést bontott a klub – olvasható a zöld-fehérek holnapján. Mint ismert jó esély van arra, hogy 20 év után itthon ne nyerjen semmilyen trófeát az együttes, hiszen a Magyar Kupában ezüstérmesek lettek a győriek, míg a bajnokságban jelentős lépéshátrányban vannak a Ferencvárossal szemben.

Az új vezetőedző kilétéről már megkezdődtek a tárgyalások. A végleges döntés megszületéséig a csapat vezetését ideiglenesen megbízott vezetőedzőként az EHF mesteredzői diplomával rendelkező Kun Attila, a Győri Audi ETO Akadémia szakmai igazgatója veszi át. Irányításával készül fel a keret a 2024. március 16-i, Győri Audi ETO KC – Moyra Budaörs bajnoki mérkőzésre.

Címkék: audi eto, kirkely

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.