Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Október 26. 18:30, szerda | Helyi
Forrás: Kavitációs ultrahangos zsírbontás

Mennyi idő kell, hogy valaki fogyni tudjon az ultrahangos kavitációs zsírbontással?

Mennyi idő kell, hogy valaki fogyni tudjon az ultrahangos kavitációs zsírbontással?

Gondolkodjunk el, hogy mennyi idő alatt szedtük fel a kilókat? Nos nem kell ugyanennyi idő a fogyáshoz, de ha egészségesen, biztonságosan szeretnénk megtenni, akkor el kell fogadnunk, hogy ez bizony nem 3 – 4 hét.

Szeretném leszögezni, hogy a technológia működik. Meggyőződtem róla, mert már bőven túl vagyok az első száz befejezett kezelés sorozaton.

Rengeteg egyedi személyes összetevőtől függ a maradandó fogyás mértéke. Nagymértékben a zsírsejtek víztartalmától és a születésünkkor kapott zsírsejt darabszámtól függ a fogyás gyorsasága. Ugyanis mindenkinek más és más az öröklött zsírsejt darabszáma. Az életünk folyamán zsírsejt nem keletkezik, de a fogyás szempontjából nem mindegy, hogy ezer vagy tízmillió zsírsejt őrzi a leadandó plusz kilóinkat. Ugye érzékelhető, ha ezer darab zsírsejt őriz 10 kg pluszt és ennek elbontjuk 1% -át, vagy tízmillió zsírsejt őriz 10 kg pluszt és ennek bontjuk el 1% -át?
Minden esetre elgondolkodtató, hogy egy zsírleszívás vagy plasztikai műtét is mennyi időt vesz el az életünkből, míg a nyomok eltűnnek a bőrünkről ? Ha megfelelő felkészültségű a kezelőszemélyzet akkor ennyi idő alatt a kavitációs zsírbontás is minimum hasonló eredményeket produkál, de drasztikus és fájdalmas beavatkozás nélkül.

Folytatjuk …

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?