Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2010. Január 29. 07:33, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Mennyit keresnek a kiscsillagok?

Mennyit keresnek a kiscsillagok?

Az utóbbi időben felröppent a hír, hogy néhány kiscsillag teljesen elszállt magától és irreális összegeket kér egy-egy fellépésért. Az egyik napilap szerint például Vásáry André egy 45 perces műsorért 170 ezer forint plusz áfát te

De vajon mi az igazság a pletykákból? A StoryOnline magukat az érintetteket, az RTL Klub Csillag születik című műsorának szereplőit kérdezte a témában. Vásáry André azt mondja, igencsak meglepődött az említett cikken. Az énekes ugyan nem szeretett volna konkrét összeget elárulni a gázsijával kapcsolatban, de azt kijelentette, ami az ominózus írásban szerepel, egyáltalán nem számít sztárgázsinak, csak átlagosnak. Ugyanakkor Andrét leginkább az bosszantja, hogy az újságíró meg sem kérdezte őt, mégis leírta, hogy sztárallűrjei vannak, amit a kiscsillag cáfol.

Timesz, a Timesz Girls elnevezésű táncegyüttes vezetője a StoryOnline-nak elmondta, valóban több a fellépésük, amióta az RTL Klub tehetségkutató műsorában szerepeltek, és kissé megemelkedett a gázsijuk is, de az nem igaz, hogy bármennyi pénzt elkérhetnek egy-egy fellépésért. Timi elárulta, havonta 3-4 rendezvényre hívják őket mióta szerepeltek a televízióban. Konkrét gázsiról ő sem akart beszélni, de mint mondta, az összeg a rendezvény jellegétől is függ.

Brasch Bencének februárra már 15 fellépése van, sőt már márciusi bulikat is leszerveztek neki. Az énekes úgy véli, mindennek és mindenkinek meg van az ára, így a Csillag születikben fellépő fiataloknak is. Bence azt mondja, ezek az árak egyáltalán nem magasak. A fiatal híresség szerint ezt az állítását az is alátámasztja, hogy a rendezvényszervezők is reálisnak tartják a kiscsillagok fellépti díját.

Csikó Szabi édesapja azt mondja, Szabinak sem magas a gázsija. Ebben a hónapban például két fellépése lesz a táncos fiúnak, de ebből az egyik jótékonysági rendezvény.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nánási Pál


Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.