Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 29. 07:33, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Mennyit keresnek a kiscsillagok?

Mennyit keresnek a kiscsillagok?

Az utóbbi időben felröppent a hír, hogy néhány kiscsillag teljesen elszállt magától és irreális összegeket kér egy-egy fellépésért. Az egyik napilap szerint például Vásáry André egy 45 perces műsorért 170 ezer forint plusz áfát te

De vajon mi az igazság a pletykákból? A StoryOnline magukat az érintetteket, az RTL Klub Csillag születik című műsorának szereplőit kérdezte a témában. Vásáry André azt mondja, igencsak meglepődött az említett cikken. Az énekes ugyan nem szeretett volna konkrét összeget elárulni a gázsijával kapcsolatban, de azt kijelentette, ami az ominózus írásban szerepel, egyáltalán nem számít sztárgázsinak, csak átlagosnak. Ugyanakkor Andrét leginkább az bosszantja, hogy az újságíró meg sem kérdezte őt, mégis leírta, hogy sztárallűrjei vannak, amit a kiscsillag cáfol.

Timesz, a Timesz Girls elnevezésű táncegyüttes vezetője a StoryOnline-nak elmondta, valóban több a fellépésük, amióta az RTL Klub tehetségkutató műsorában szerepeltek, és kissé megemelkedett a gázsijuk is, de az nem igaz, hogy bármennyi pénzt elkérhetnek egy-egy fellépésért. Timi elárulta, havonta 3-4 rendezvényre hívják őket mióta szerepeltek a televízióban. Konkrét gázsiról ő sem akart beszélni, de mint mondta, az összeg a rendezvény jellegétől is függ.

Brasch Bencének februárra már 15 fellépése van, sőt már márciusi bulikat is leszerveztek neki. Az énekes úgy véli, mindennek és mindenkinek meg van az ára, így a Csillag születikben fellépő fiataloknak is. Bence azt mondja, ezek az árak egyáltalán nem magasak. A fiatal híresség szerint ezt az állítását az is alátámasztja, hogy a rendezvényszervezők is reálisnak tartják a kiscsillagok fellépti díját.

Csikó Szabi édesapja azt mondja, Szabinak sem magas a gázsija. Ebben a hónapban például két fellépése lesz a táncos fiúnak, de ebből az egyik jótékonysági rendezvény.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nánási Pál


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára