Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2010. Január 29. 07:33, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Mennyit keresnek a kiscsillagok?

Mennyit keresnek a kiscsillagok?

Az utóbbi időben felröppent a hír, hogy néhány kiscsillag teljesen elszállt magától és irreális összegeket kér egy-egy fellépésért. Az egyik napilap szerint például Vásáry André egy 45 perces műsorért 170 ezer forint plusz áfát te

De vajon mi az igazság a pletykákból? A StoryOnline magukat az érintetteket, az RTL Klub Csillag születik című műsorának szereplőit kérdezte a témában. Vásáry André azt mondja, igencsak meglepődött az említett cikken. Az énekes ugyan nem szeretett volna konkrét összeget elárulni a gázsijával kapcsolatban, de azt kijelentette, ami az ominózus írásban szerepel, egyáltalán nem számít sztárgázsinak, csak átlagosnak. Ugyanakkor Andrét leginkább az bosszantja, hogy az újságíró meg sem kérdezte őt, mégis leírta, hogy sztárallűrjei vannak, amit a kiscsillag cáfol.

Timesz, a Timesz Girls elnevezésű táncegyüttes vezetője a StoryOnline-nak elmondta, valóban több a fellépésük, amióta az RTL Klub tehetségkutató műsorában szerepeltek, és kissé megemelkedett a gázsijuk is, de az nem igaz, hogy bármennyi pénzt elkérhetnek egy-egy fellépésért. Timi elárulta, havonta 3-4 rendezvényre hívják őket mióta szerepeltek a televízióban. Konkrét gázsiról ő sem akart beszélni, de mint mondta, az összeg a rendezvény jellegétől is függ.

Brasch Bencének februárra már 15 fellépése van, sőt már márciusi bulikat is leszerveztek neki. Az énekes úgy véli, mindennek és mindenkinek meg van az ára, így a Csillag születikben fellépő fiataloknak is. Bence azt mondja, ezek az árak egyáltalán nem magasak. A fiatal híresség szerint ezt az állítását az is alátámasztja, hogy a rendezvényszervezők is reálisnak tartják a kiscsillagok fellépti díját.

Csikó Szabi édesapja azt mondja, Szabinak sem magas a gázsija. Ebben a hónapban például két fellépése lesz a táncos fiúnak, de ebből az egyik jótékonysági rendezvény.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nánási Pál


Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.