Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2019. Március 12. 05:15, kedd | Bulvár

Mentő vitt el egy Exatlon-játékost Dominikán

Mentő vitt el egy Exatlon-játékost Dominikán

A kék csapat három emberrel is csúnyán elverte a pirosakat, akik maradnak a vityillóban. Dorina sérülése volt rájuk nagy hatással, vagy csak formán kívül voltak?

Csúnya sérüléssel kezdődött az Exatlonban az 51. nap, mert Salander Dorina válla kiugrott, iszonyú fájdalmakkal szedték le a pályáról. Mentővel vitték el, a csontot a helyére tették, de további vizsgálatok kellenek: hátha vissza tud térni a TV2 Dominikán felvett versenyébe egy-két nap után.

A villáért folyt a harc ezen a versenynapon, és elképesztő volt, amit a kékek csináltak: hárman legyőzték a nyolc pirosat, és nem is akárhogy, roppant könnyen.

A Kihívóknál csak Szabó-Thomka Hanna maradt lányként, egyedül hozott négyből négy futamot, szenzációsan versenyzett, akárcsak Provoda Jodes. 10-3 lett a vége, ami megalázó lehetett a Bajnokoknak, mert sokan voltak, rápihenhettek a futamokra, miközben ellenfeleik folyamatos terhelés alatt voltak, állandóan menniük kellett.

„Ma csak túl akartunk lenni a napon. Meg akartuk emészteni azt, ami történt" – kommentálta az eseményeket Szabó-Thomka Hanna, a nap egyik hőse. A feszült percek, a bánat után örömkönnyeket is láthatott a néző, mert minden játékos hazatelefonálhatott. Mivel vannak, akik két és fél hónapja nem beszéltek a hazaiakkal, ez valóban nagy dolog volt számukra, többen el is pityeredtek.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.