Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Június 27. 13:00, csütörtök | Bulvár

Mentők vitték el Ganxsta Zolee édesapját, Zana Józsefet

Mentők vitték el Ganxsta Zolee édesapját, Zana Józsefet

Leesett a mozgólépcsőről és összetörte magát Zana József. Ganxsta Zolee apját mentők vitték el és még hetekig kórházba kell járnia a zúzódásai miatt.

Zana József vásárolni ment a piacra, majd hazafele a metrómegállóban a mozgólépcsőn elesett. "Felálltam a mozgólépcsőre, elindultam és a mozgólépcső nem csak hogy ment, hanem hirtelen rántott egyet, majd még egyet, és hátraestem, hanyatt, fejre" - mesélte a Mokkában.

Esett pár lépcsőfokot, és bár közben leállították a lépcsőt, nagyon megütötte magát, csupa vér volt a háta, szétszakadt az ingje. "Szerencsére nem ájultam el, de ott voltam a szélén. Mentőt hívtak" - idézte fel.

Azt mondja, egy ott dolgozó férfi segített neki, és tőle azt is megtudta, hogy azon a héten már többször előfodult, hogy nem működött megfelelően a mozgólépcső. A történtekért egymillió forintra perli a BKV-t, ezzel azt szeretné megelőzni, hogy másnak is baja essen - erről ügyvédjével mesélt a TV2-n.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.