Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2023. Augusztus 08. 08:42, kedd | Bulvár
Forrás: OMSZ

Mentőt hívott a szomszédnak, mert azt hitte baja van, pedig csak szexelt

Mentőt hívott a szomszédnak, mert azt hitte baja van, pedig csak szexelt

A mentősök már a tűzoltók segítségét akarták kérni, amikor ajtót nyitott egy pucér férfi.

Aggódó szomszéd kérte a mentők segítségét hétvégén a XI. kerületbe, mert segélykiáltásokat hallott a mellette levő lakásból és hiába csengetett, nem nyitottak neki ajtót.

A mentősök perceken belül a helyszínre értek, ám ők sem tudtak bejutni a lakásba. Már éppen a tűzoltók segítségét kérték volna, amikor egy 25 év körüli, pucér férfi nyitott ajtót. Kiderült, hogy segélykiáltásról szó sem volt, csupán túl hangosan szerették egymást kedvesével. A mentők ugyan megkönnyebbültek, hogy nincs rájuk szükség és gyorsan elhagyták a “kárhelyet”, a jóhiszemű szomszéd már közel sem volt ilyen megértő és komoly vitába keveredett a szerelmesekkel a hangoskodás miatt - írja közösségi oldalán az OMSZ.

Fotó: OMSZ

Címkék: mentők, szex

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.