Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2023. Augusztus 08. 08:42, kedd | Bulvár
Forrás: OMSZ

Mentőt hívott a szomszédnak, mert azt hitte baja van, pedig csak szexelt

Mentőt hívott a szomszédnak, mert azt hitte baja van, pedig csak szexelt

A mentősök már a tűzoltók segítségét akarták kérni, amikor ajtót nyitott egy pucér férfi.

Aggódó szomszéd kérte a mentők segítségét hétvégén a XI. kerületbe, mert segélykiáltásokat hallott a mellette levő lakásból és hiába csengetett, nem nyitottak neki ajtót.

A mentősök perceken belül a helyszínre értek, ám ők sem tudtak bejutni a lakásba. Már éppen a tűzoltók segítségét kérték volna, amikor egy 25 év körüli, pucér férfi nyitott ajtót. Kiderült, hogy segélykiáltásról szó sem volt, csupán túl hangosan szerették egymást kedvesével. A mentők ugyan megkönnyebbültek, hogy nincs rájuk szükség és gyorsan elhagyták a “kárhelyet”, a jóhiszemű szomszéd már közel sem volt ilyen megértő és komoly vitába keveredett a szerelmesekkel a hangoskodás miatt - írja közösségi oldalán az OMSZ.

Fotó: OMSZ

Címkék: mentők, szex

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.