Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2019. December 17. 06:20, kedd | Bulvár

Mentőt hívtak Kozsóhoz fellépésére

Mentőt hívtak Kozsóhoz fellépésére

Rosszullét miatt nem tudott időben színpadra állni Kozsó, hosszasan egy hordágyon feküdt az öltözőjében, ahol mentősök ápolták.

"Sajnos nem indult egyszerűen az este, de már jól vagyok. Köszönöm az aggódást!" - írta oldalán Kozsó, aki a győri fellépés után még egyszer színpadra állt éjszaka. A negatív kommentre reagálva menedzsmentje leszögezte, hogy a zenész nem drogozás miatt lett rosszul. "Kozsó nem használ semmilyen kábítószert, soha nem is használt. Sőt, alkoholos italt sem fogyaszt. Teljesen más okból kellett orvoshoz fordulnia" - fogalmaztak a közösségi oldalon.

A Blikknek a rendezvény főszervezője elárulta, ők is megijedtek, amikor az énekes jelezte, baj van. "Az egészségi probléma jellegéről nem adhatok tájékoztatást, de azt elmondhatom, az Ámokfutók-produkció asszisztense érkezésükkor jelezte, Kozsónak szüksége lenne a helyszínen kötelezően jelen lévő mentőorvos és szakápoló segítségére. Intézkedtünk, és meg is kapta a szükséges ellátást" - mondta.

Kozsót is keresték, de egyelőre nem reagált a történtekre. Úgy tudni, felment a vérnyomása, és szédelegve érkezett a győri helyszínre. Nem ez volt az első ilyen eset. Négy éve 190-es vérnyomással került kórházba, miután sződligeti otthonában rosszul lett, pár hónappal az után, hogy laparoszkópos agyműtéten esett át.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook - Ámokfutók

Címkék: kozsó, média, tévé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.