Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2019. December 17. 06:20, kedd | Bulvár

Mentőt hívtak Kozsóhoz fellépésére

Mentőt hívtak Kozsóhoz fellépésére

Rosszullét miatt nem tudott időben színpadra állni Kozsó, hosszasan egy hordágyon feküdt az öltözőjében, ahol mentősök ápolták.

"Sajnos nem indult egyszerűen az este, de már jól vagyok. Köszönöm az aggódást!" - írta oldalán Kozsó, aki a győri fellépés után még egyszer színpadra állt éjszaka. A negatív kommentre reagálva menedzsmentje leszögezte, hogy a zenész nem drogozás miatt lett rosszul. "Kozsó nem használ semmilyen kábítószert, soha nem is használt. Sőt, alkoholos italt sem fogyaszt. Teljesen más okból kellett orvoshoz fordulnia" - fogalmaztak a közösségi oldalon.

A Blikknek a rendezvény főszervezője elárulta, ők is megijedtek, amikor az énekes jelezte, baj van. "Az egészségi probléma jellegéről nem adhatok tájékoztatást, de azt elmondhatom, az Ámokfutók-produkció asszisztense érkezésükkor jelezte, Kozsónak szüksége lenne a helyszínen kötelezően jelen lévő mentőorvos és szakápoló segítségére. Intézkedtünk, és meg is kapta a szükséges ellátást" - mondta.

Kozsót is keresték, de egyelőre nem reagált a történtekre. Úgy tudni, felment a vérnyomása, és szédelegve érkezett a győri helyszínre. Nem ez volt az első ilyen eset. Négy éve 190-es vérnyomással került kórházba, miután sződligeti otthonában rosszul lett, pár hónappal az után, hogy laparoszkópos agyműtéten esett át.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook - Ámokfutók

Címkék: kozsó, média, tévé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.